anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,am o intrebare pot sa vo pun? laughing)
Deci am downloadat niste filme si vreau sa le bag pe CD si am luat si subtitrarea iar daca vreau sa bag filmele sa ma uit la DVD cu ele si dau pe ele sa ma uit o sa apare subtitrarea? ca sti ca la calc trebuie sa o bagi si pe ea

Răspuns Câştigător
| Irena97 a răspuns:

Scrii numele filmului si la urma adaugi.srt sau.sub ( depinde ce format are, dar iti apare din start pe subtitrare cum e).
Faci apoi proba bagand filmul cu subtitrarea pe VLc sau ce ai tu si apoi daca e ok faci folder cu filmul nou si subtitrarea si le tragi in dvd.

3 răspunsuri:
| Irena97 a răspuns:

Da, dar ai grija sa fie scris pe subtitrare exact ca pe film totul ( sterge alte prostii si lasa numele doar la film si la subtitrare numele cu.srt ), altfel nu ti-o ia.
Funda?

| Soborigozaur a răspuns (pentru Irena97):

La subtitrare trebuie sa pun numele ".srt"?

| Soborigozaur a răspuns (pentru Irena97):

L-am pus si cand l-am bagat sa ma uit pe dvd la film nu a mers cum trebuia sa-l fac? cu nero prin track sau cv?

| Irena97 a răspuns (pentru Soborigozaur):

Scrii numele filmului si la urma adaugi.srt sau.sub ( depinde ce format are, dar iti apare din start pe subtitrare cum e).
Faci apoi proba bagand filmul cu subtitrarea pe VLc sau ce ai tu si apoi daca e ok faci folder cu filmul nou si subtitrarea si le tragi in dvd.