Buna
Eu zic ca la 13 ani esti inca copil si mai ai timp sa te bucuri de copilarie.
La 12 ani c rede-ma ca inca jucam sotron/ratele si vanatorii si alte jocuri pe care le inventam si nu aveam timp sa ne gandim cum sa avansam in crestere.
Erau jocuri frumoase si ne-am trait si bucurat din plin copilaria.
Astazi dvreti sa fiti maturi inainte de termen uitand ca anii frumosi ai copilariei nu se vor intoarece.
Asa cum ai concluzionat si tu, iti pare rau ca ai crezut ca poti fi adult matur la 12 ani.
Nu este timpul trecut si ocupa-ti timpul cu lucruri frumoase si bucura-te din plin de frumoasa varsta.
O zi buna
Sunt aproape adult și nu mă preocupă "iubirile dureroase" și săruturile atât cât te preocupă pe tine.Maturizează-te puțin și dă-ți seama că astea nu trebuie gândite ori luate măcar în seamă.
N-a spus nimeni că la 13 nai nu mai ești copil (cu excepția ta) și că nu te poți bucura de copilărie împreună cu prietenii.
Creșteți mult prea repede, și nu spun asta pentru că oi fie eu prea mare, dar când aveam 13 ani stăteam nopți întregi afară cu ceilalți copii de vârsta mea, și ne preocupa care ajunge în colțul străzii mai repede, cine ghicește primul numărul la jocul "flori, fete și băieți" sau cine cădea mâța și trebuia să facă ochiul.Acum în schimb, fetițele de 12-13 ani fumează sau beau mai mult decât mine.
Sfaturi? Joacă-te, fă-ți prieteni (mulți prieteni) și mai ales, citește.
Cărțile te maturizează într-un mod frumos.
Baftă!
Eh, inca e mica.se vede dupa cui i-a dat funda, inloc sa ti-o dea tie. ce sa le faci. nu zic ca sa mori pentru o funda, doar ca postul tau e cel mai folositor de pe aici. e bine ca mai sunt persoane de varsta ta cu mentalitatea ta.
Mulțumesc de apreciere
Nu contează funda aia, nu pentru ea am răspuns.Mai pierd vremea pe-aici rar, doar ca să dau un sfat folositor.M-aș bucura să știu că răspunsul meu a ajutat-o într-un fel sau altul, și că-l va lua în considerare.
O zi frumoasă!
Vad ca generatiile se schimba din ce in ce mai mult!
Nu este indicat sa-ti doresti sa fii,, mare'' Nu cred ca sti toate responsabilitle de mica adolescenta.
Bucura-te cat mai multi de acesti ani si nu incerca sa fortezi acesti ani, pentru ca nu te vei mai intalni cu ei.
Inca esti un copil. Si nu se vor intampla prea multe, crede-ma. Chiar daca s-ar intampla ti se vor parea normale, nu va fi nu stiu ce
Ce am citit, vai de noi.
"Adica, de la 13 ani deja voi fii o mica adolescenta, nu un copil." inca esti copil mai, nu te mai minti singura.
"Se schimba multe, iubiri dureroase, saruturi, responsabilitati, chesti stiti voi." ma abtin . ce probleme ai tu la 13 ani, vezi sa nu dai in depresii. cred ca ai vazut prea mult violeta sau mai stiu eu la ce se uita copii
Suntem în România nu în America! Lasă-i pe Americani cu "la 13 ani ești adolescent" aia e doar pentru. că la ei la adolescent i se zice "teenager" iar 13 se termină în "teen" (thirteen), dar aia nu înseamnă nimic, așa e limba lor. Dar la 13 ani ești preadolescent, nu adolescent, deci practic încă copil, și să știi că până și la 14 ani ești copil pentru. vârsta de 14 ani e ultima vârstă a copilăriei, toate locurile de joacă au vârsta maximă de 14 ani, deci mai ai 2 ani să fii copil. Nu te mai gândi atâta la adolescență și copilărește.
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: