anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei am o problema destul de grava.
Am intrat intr-un anturaj prost dar fac tot posibilul sa ies din el. adica am iesit dar ma mai leaga ceva. O prietena de`a mea care imi este si colega ceea ce nu o pot evita va dati seama. bine ei ii place anturajul si etc. Dar ea are o prietena care este tiganca (nu sunt rasista) am iesit odata cu ea si colega mea. si acea colega angry mi-a facut "reclama" din pacate cum ca am bani si etc. si fata aceea acum ma intreaba mereu daca am bani ii spun ca nu dar stie. nu ma obliga sa ii dau dar este si un pic nebuna adica este cu bataia ea. si intelegeti... cand iese cu colega mea ma suna dp telef ei daca ies afara si etc...
Am observat ca acea colega i-a spus ca am avut niste bani intr-o zi si etc. paca ar tine cu ea...

P. s. Nu pot evita pentru ca sta langa mine... la cateva blocuri distanta

Ce sa fac sa ies din situatia asta? Si ei nu ii este frica nu are de ce oh go on nu aveti cum sa intelegeti...

2 răspunsuri:
| lilboutique a răspuns:

Si cu ce vrei sa te ajutam?
Uite ce zic eu, nu trebuie sa-ti fie frica de nimenihappy
Prietena ta nu tine cu ea, eu cred ca ii este frica, dinc ate mi-ai zis tu ca e cu bataia si numai stiu ce.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce te retine sa-i zici in fata? Uite, te stresezi degeaba. Vorbeste liber cu ea, exprima-te sincer. Daca este o prietena adevarata, va intelege cu siguranta. Daca nu, bye bye!