| Larisa_7991 a întrebat:

Hei! Am revenit cu o intrebare sau mai bine zis am nevoie de o parere sincera din partea voastra. Mi-am facut curaj si mi-am facut un blog despre adolescenti si imi doresc sa scriu acolo din lucrurile pe care le-am invatat si le-am citit pana acum poata invata si alti din ele.As dori sa imi dati o parere sincera in legatura cu asta, ce parere aveti in calitate de vizitatori sa zicem, si daca este o idee buna. Uitati aici likul:

http://viata-de-adolescent.blogspot.com/

Si daca vrei, sati-mi si niste idei dragute despre care sa scriu. ce v-ar place voua:)Multumesc Anticipat

1 răspuns:
| Hibriiiid a răspuns:

Ai un limbaj foarte frumos si chiar mi-a placut prima postare.happy.Ai putea sa pui niste muzica,sa faci niste sondaje de opinie in care adolescentii ar putea vota,ai putea sa pui din cand in cand lectii de viata sau mici povestioare din viata ta sau nu numai,poti cauta pe diferite site-uri gen Youtube videoclipuri cu hairstyling pentru fete si poate chiar baieti (se poate si cu makeup sau manichiura-pedichiura),poti pune cateva retete de shake-uri sau chestii usoare pe care un adolescent le-ar putea face,poti pune liste cu scoli,licee sau facultati (daca este cazul) pentru ca vizitatorii sa aiba o idee si o opinie in legatura cu ceea ce ar vrea sa urmeze in viitor,poti face un sondaj despre carierele cele mai dorite de noi,adolescentii.

Daca nu ti-au placut,eu am incercat oricum.
Sper totusi ca te-am ajutat.
Noroc si bafta cu noul blog care, dupa parerea mea, se anunta a fi extraordinar de interesant.:*.