Cand iti da cineva un raspuns, in dreapta iti apare o chestie, iar sub ea scrie ceva de genul : declara acest raspuns castigator
chestia aia e fundita.
imi dai funda ca ti-am rasp:*:*?
Buna! cred ca te referi la funditele de la TPU! funditele sunt un mod de multumire pentru raspunsul pe care il dai sau ti-l da cineva tie !
Hey:)! Funditele sunt medaliile oranj pe care le vezi langa un raspuns la o intrebare. Ele simbolizeaza un fel de "multumesc" din partea celui care intreaba pentru cel care raspunde(primind fundita avand cel mai bun raspuns). Funditele iti dau 100 de puncte care te ajuta sa cresti in rank(punctajul de pe TPU).
Iti propun sa citesti : http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Dai mai jos si cauti intrebarile "Cum sunt selectate raspunsurile castigatoare?" si "De ce sa aleg un raspuns castigator pentru intrebarea pusa de mine?". Vei intelege mai bine pe urma.
Sper ca ti-am fost de ajutor:)!
P. S: Pentru a acorda fundita la o intrebare pusa de tine, tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe fundita de culoare gri (apare in dreptul unui raspuns) si iti va aparea o intrebare : "Esti sigur ca vrei sa selectezi raspunsul castigator?" si dai pe OK; si ai multumit celui care te-a ajutat mai bine.
anonim_4396 întreabă: