Te place, simte atractie fata de tine sau e curios in privinta ta si ar vrea sa te cunoasca.Eu de multe, chiar si cand merg pe strada obisnuiesc sa ma uit in ochii fetelor/femeilor si ma intreb ce fel de fata/femeie e, cum ar fi sa o cunosc, ce se ascunde in spatele acelei priviri, la ce se gandeste.Personal sunt intrigat de ce se intampla in mintea femeilor, imi face placere sa cunosc noi fete/femei pentru-ca fiecare e diferita prin felul ei unic de a fi.pa
Inseamna ca e atras de tine, nu neaparat ca te place. Daca vrei sa afli asta fa-i ochi dulci si asteapta sa vezi ce se intampla. Daca te grabesti il poti intreba direct.
Bafta! (:
Hi Nu inseamna neaparat ca te place:p se poate uita din diferite motive :
-Ii se pare persoana cunoscuta si se uita insistent, iar cand se aproprie termina cu privirile insistente pentru ca si-a dat seama cine e.
-Poate te cunoaste de undeva, ar vrea sa te salute si nu stie cum sa o faca:p
P. S-->Sunt multe lucrui nu trebuie sa te gandesti ca daca un baiat s-a uitat mai ciudat la tine inseamna neaparat ca te place.
Puss`:*
Multumesc la toti dar...cand trece pe langa mine (la scoala pe coridor, la patinoar)nu stiu...se uita mult la mine pana cand trece de mine
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: