| Florentina9210 a întrebat:

Hei! Am si eu o intrebare pentru voi.

sa zicem, ca va place o persoana, o iubiti, o aveti la inima si de aceea nu v-o puteti scoate din minte

si acea persoana, nu va impartaseste sentimentele, va evita si asta va enerveaza si mai mult, o urati si o iubiti in acelasi timp

de ce a-ti fi in stare, pentru a o obtine sa zicem.v-ar bate gandul sa apelati si la metode mai putin ortodoxe sau v-ati resemna?

pe care principiu mergeti: 1 "trebuie sa fie a mea"', 2 "dragoste cu sila nu se face"?

Răspuns Câştigător
| Seba2013 a răspuns:

Fiindca aparentele insala.
Poate tu te-ai indragostit de imaginea lui, nu de el.
El ti-a aratat doar ce a vrut, defectele le-a ascuns.
De ce nu se apropie de tine?
Pentru ca stie ca tu te-ai indragostit de imaginea creata de el.
El stie ca tu meriti acea imagine, nu pe el cum este in realitate.
El in realitate are defecte, si nu vrea sa i le vezi, pentru ca ii este frica si stie ca tu esti entuziasmata de imaginea construita de el.
Te lasa pentru un om real care se aseamana cu imaginea aceea, de aia nu se apropie.
Se gandeste el, ca asa ar fi mai bine pentru tine.
Asta este un caz, sunt mai multe puncte de vedere.

65 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vorbesc din exprienta personala, cand mi-a placut mult de o fata nu am avut curajul sa-i spui de teama, frica ca nu ma va place sau ca ma faceam de rusine in fata ei, daca as place o fata as da-o uitari ca asa e cel mai bine

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Foarte bine gandit Ray!

| SergiuBoss11 a răspuns:

As recurge la metode neortodoxe in prima instanta:amenintari, rapiremviolenta.
dar as lasa-o in pace la un moment dat.ce rost are sa o am langa mine daca e trista? n-as suporta gandul ca ar putea fi cu altcineva, dar m-as descurca.as trai cu speranta ca gasesc pe alta mai buna care sa ma faca sa uit.

| J0B0MAT a răspuns:

2.
Dacă acea persoană nu mă place la rândul ei, deşi poate îmi e greu, nu o voi presa.

| Florentina9210 explică (pentru SergiuBoss11):

Exact! Ce bine ar fi fost daca ar fi avut si ''ala'' gandirea ta!

| Florentina9210 explică (pentru J0B0MAT):

Adevarat! Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca.

| mgtow a răspuns:

Renunt asa cum o fac de obicei si zic, decat cu gandul ca ma ia de prost si se culca cu clandestini mai bine sa prosteasca un visator care isi depune baza in ea

| syd a răspuns:

As spera sa aiba sindrom stockholm

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu am incercat asta, se stie prea bine, dar ma rog... Am priceput ideea. Daca reusesti sa intelegi ca dragoste cu sila nu se face este bine. Cu toate ca vrei asta. Merg pe principiul ca opusele se atrag. Trebuie sa fie si cineva care sa puna si ea suflet...

| AccountDeleted a răspuns:

Daca se intampla asa, voi comunica cu alte fete, ca sa ma faca sa nu mai imi fac sperante false si sa ma faca sa am sentimente ce pe viitor m-ar rani si m-ar face sa regret. Merita sa lupti pentru o persoana doar daca si ea are sentimente fata de mine, sa ma faca sa o conving ca este a mea. Asa daca n-ar avea sentimente si nici nu-i place de mine, nu merita sa lupt si sa imi fac sperante. Incerc sa o scot din inima si din mintea mea prin a vorbi cu alte fete (doar ca prieteni apropiati) sau sa ma atasez de o alta persoana ce ma place si ma accepta asa cum sunt si care poate prinde sentimente fata de mine.

| Florentina9210 explică (pentru syd):

laughing

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Florentina9210):

laughinggandirea mea din prima instanta?(adica aceea cu amenintari, rapire si violenta?)

| Florentina9210 explică (pentru DoarBogdan):

Ce ai incercat? ''metode mai putin ortodoxe'', Bo?

| Florentina9210 explică (pentru SergiuBoss11):

Partea cu ''rapirea'' imi place mai mult.
Stiu ca si cu mine ai avut un gand asemanator. laughing

| Florentina9210 explică (pentru AccountDeleted):

Nota 10 pentru raspuns, Rares!

| Florentina9210 explică (pentru Florentina9210):

Stai asa ca m-ai zapacit. Prima mi s-a parut amuzanta dar eu m-am referit la a doua! laughing

| Cristinaaa57 a răspuns:

Depinde cat de importanta e acea persoana, de obicei pe 1. Opusele se atrag, atat zic

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Cristinaaa57):

Dar daca intr-adever nu vrea. Pur si simplu. Si ai spus 1. Cum vine 1 si Opusele se atrag? Asta am zis si eu, dar ca este o contradictie, totusi...

| Florentina9210 explică (pentru Cristinaaa57):

Deci nu te lasi pana persoana aceea nu este a ta? Esti in stare de orice pentru a o obtine, sa inteleg?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu. M-am obisnuit cu gandul.

Asta e viata! Stii cat de suparata am fost aseara, dar acum nu mai sunt. Si eu m-am obisnuit cu gandul, ca poate ii va fi mai bine cu tipa aceea. Mergem mai departe! E bine ca am ramas si amici.

| Cristinaaa57 a răspuns (pentru Florentina9210):

Pai depinde de ce persoana este vorba... daca e vorba de aspectul fizic o las balta, dar daca isi da cu parerea asa si nu ma cunoaste cu adevarat merg pe 1

| Cristinaaa57 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Am citit mai bine intrebarea, ignora faza cu ''opusele se atrag'' laughing

Sa inteleg ca nu te intereseaza intr-o mare masura aspectul fizic ci mai degraba comportamentul?

Si pe mine m-ai bagat in ceata cu ''opusele se atrag''. laughing

| Cristinaaa57 a răspuns (pentru Florentina9210):

Am vrut sa zic ca daca cineva nu ma place pentru aspectul fizic o las balta, dar din moment ce nu e vorba de aspectul fizic si isi da cu parerea asa si nu e asa fac tot posibilu sa ma cunoasca cu adevarat, daca chiar imi place de acea persoana

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Cristinaaa57):

Inteleg acum laughing
In sfarsit o Cristina care intelege ce zic laughing
Florentina, stii la ce ma refer laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Florentina9210):

Este bine happy
Sunt 100% ca o sa gasesti ceva perfectwinking

Ai apela sa inteleg si la metode oculte?

Nu chiar perfect. Unul normal dar cu o mentalitate dezvoltata nu toti psihopatii!