Cere-i AWB-ul ca să te convingi dacă a trimis coletul și să poți verifica unde este pachetul respectiv acum.
Pai tocmai asta am facut si astept sa mi-l trimita, a zis ca o va face cand se intoarce acasa, peste o saptamana. A zis ca o sa verifice si el.
Oricum, o scot eu la capat. Nu ma las pana nu rezolv ceva.
Da, de doua saptamani stim amandoi, de aceea ne-am intrebat, de de nu a ajuns pana acum.
Oricum, de peste ocean poate dura și peste o lună, mai ales dacă e trimis „standard". Express sau par avion ar face o săptămână - 10 zile.
E posibil si asta sa intarzie, dar a trecut deja o luna jumate...
El asa a zis Ray ca mi-o trimite prin posta. Am incredere in vorbele sale, deoarece este un tip de cuvant si foarte inteligent. Daca nu era, nu mai aveam ce sa discut cu el, insa stiu ca el, ca si mine, vrea sa rezolve, indiferent cat este de posibil.
Ma duc si la posta din oras sa intreb, dar sa imi dea mai intai numarul sa il caut.
Du-te si intreaba de carte, nu stiu daca nu trebuie sa mergi la vama postala
Da, cel putin mie cand mi-a trimis soramea am mers la vama la gara mare ca trebuie vamuita, un aparat mi-a trimis din norvergia
Ce fel de aparat?
Nu stiu, oricum, merg oriunde. Pe undeva trebuie sa fie. Alta ar fi renuntat, dar eu am ambitia a zece persoane!
I think in oras, trebuia sa primmest may repede, ai un e-mail?
IordachescuAndrei întreabă: