| Florentina9210 a întrebat:

Hei! Am si eu o nelamurire, mai pe scurt povestea mea: Acum un an, am cunoscut un baiat, s-a intamplat sa ne intalnim pentru prima data la nunta varului meu. A fost ceva neconventional. Dupa, am hotarat de comun acord sa ne mai vedem in oras, ne-am intalnit, toate bune si frumoase. Dupa 3 luni de relatie, a venit vremea sa vina si la mine acasa. L-am prezentat doar mamei, deoarece tata nu era acasa.
La prima vedere a fost dezamgita de alegerea facuta. Si asta se rezuma la stilul lui vestimentar. Avea o geaca, tricou, blugi rupti si pierce in spranceana.
Cand ne-a adus sa ne serveasca cu suc, mama zambea, dar nu era zambetul ei, o cunosc...
La urma de tot ne-am luat ramas bun si am hotarat sa ne vedem in oras, deoarece mama mi-a interzis sa il mai aduc acasa. Se intamplase sa ramana fara bani si mi-a zis ca, sa nu imi fac griji ca de venit o sa vina. Mi-a luat un buchet de flori M-am mirat, deoarece stiam ca nu avea bani atunci. Mai tarziu sa aflu de la o alta "sursa", de fapt mama a sunat sa afle "informatii" cu cine iese fetita ei. Si mi-a zis acea femeie ca nu mai avea servici baiatul de mult timp si seful la care lucrase se planse, ca i-a furat niste bani si acum il cauta cu politia.
Am intrerupt orice legatura cu el, l-am sters din lista.
Intrebarea este: as putea sa ma feresc de el, nu stiu zic si eu. poate el intr-un fel a facut aceste lucruri sa se intalneasca cu mine si acum daca am pus stop, imi e teama sa nu se razbune.
Este posibil?

Răspuns Câştigător
| AccountDeleted a răspuns:

Nu rezolvi nimic daca te feresti de el. Fiindca pana la urma o data si-odata se va afla si va fi mai rau. Asa mai bine fii sincera cu el, nu-l minti, nu-i ascunde fiindca nu rezolvi nimic cu ascunzisuri si minciuni. Si cu adevarul poti rezolva mai ok lucrurile. Ce? Cum sa se razbune? Este atat de las incat sa te faca sa suferi sau cine stie sa dea in tine? Tu-l cunosti cel mai bine. Cu altceva nu ar avea sa se razbune si n-ar face chestii de lasitate daca e un adevarat barbat. S-ar putea razbuna prin a vorbi si a sta cu alte fete ca sa te faca putin geloasa, daca il mai ai ''la corason''. In rest nu-ti fa griji. Spune adevarul ca rezolva lucruri cel mai bine!

38 răspunsuri:
| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

Adevarat. Mersi de sfat!

| raMLesS a răspuns (pentru Florentina9210):

Poţi să-l pui pe actualul să-i tragă o mamă de bătaie fostului, aşa sigur te va lăsa în pace, chiar dacă vrea sau chiar dacă nu vrea laughing.

| Florentina9210 explică (pentru raMLesS):

Dar te pun pe tine. big grin E gata salata aia? laughing

| grab a răspuns (pentru AccountDeleted):

Mi-a venit asta in minte:

www.youtube.com/watch?v=Hb9aGovCJYY

:))

| RAY a răspuns:

Esti leoaica ce naiba ti frica de el

| Liviu a răspuns:

Ai o atractie pentru laughingderbedei mmm nebunatico :->

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Nu imi e frica de el.