anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei am si eu o pb big grin imi place un baiat chiar foarte mult...acu cateva zile am aflat de la niste prietene ca o prietena de-a mea se da la el si asta ma enrvat tare mai ales ca ea e si c**** asa si eu de cate ori il vad i zic pe nume adica nu numele lui zic numele feti alea dar i zic din gelozie dar si el cand ma vede imi zice pe numele unui baiat de care mi-a placut dc credeti ca imi zice asa? tot gelozie? si de placut nu stiu daca ma place dar am presntimentu ca totusi ma place si nu numai eu cred asta big grinmiam dat seama de asta de cand am dat mass ca sa imi puna cineva 1 intrebare ca raspund sincer si el m-a intrebat primul big grin ma iubesti ...atunci am amutit si n-am stiut ce sa i zic dar faza e ca pe afar de cate ori il enervez ma alearga etc si totusi un pic simt ca ma place dar de e baiat eu fi rusine sa recunoasca? crying ce sa fac sa i fiu pe plac? dar pb cea mai mare e si diferenta de clasa crying eu a 7 el a 5 laughing dar nu conteaza daca il iubesc :X ce sfat imi dati plss dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| Ella_3908 a răspuns:

Pai diferenta de varsta nu conteaza din moment ce va placeti! Si da si eu cred ca te place daca te aleargasmugDaca tu ii zici numele fetei aceleia si el iti zice numele unu fost prieten ca sa te oftice dar asta nu inseana ca nu te place sau ceva de genu ...eu zic sa te duci sa ii spui ca il placi si sa discuti cu el nu se stie niciodata ce o sa se inamplesmugbig grin... Sper ca te-am ajutat cu cevahappyhappy

2 răspunsuri:
| Sayakoo a răspuns:

Pitesti

| ToXicx3 a răspuns:

In primul rand din ce rash esti ca mi se pare ca te cunosctongue