Eu nu cred in asa ceva, cred e pur simpli imaginatie, imi amintesc cand am fost in castellon si batea vantul si eu vedeam un film de groaza, nu am putut sa dorm toata noaptea, plus artificile chiar era de groaza, dar frica naste monstri sa stii, dar ratiunea poate invinge frica asta, ce sfat sa dau sa gandeasca mai rational
Bine, deci in primul rand precizez ca nu am nici o idee daca ceea ce urmeaza sa spun functioneaza sau nu.
Cert e ca noaptea trecuta m-am uitat pe Crime Investigations la o emisiune "Povestea mea cu fantome" acolo faceau poze cu un aparat foto (Dslr, nu stiu daca are importanta) iar unde apareau "Globuri de lumina" spunea ca globurile pot fi fantome. Si la un moment dat au facut poze la o alta camera iar acolo a aparut o umbra, si ar fi fost tot ceva asemanator, ceva nu tocmai normal.
Au fost mai multe intamplari, nu are rost sa intru in detalii, daca ai Horizon, poti sa te uiti la sfarsitul emisiunii sa te convingi.
Oricum ideea e ca puteti incerca sa faceti poze in acele momente, poate observati ceva ciudat.
Sa incerce in primul rand sa invinga frica si daca este credincios sa incerce sa faca o rugaciune catre Dumnezeu, il va ajuta mult sa invinga si sa se linisteasca.
Sigur nu s-a uitat la prea multe filme cu paranormal activity si/sau la serialul "A Hauting"? ca fix chestiile astea le spun si cei din a haunting. pai, daca vrea sa scape de chestiile alea, rugaciunile, apa sfintita si Dumnezeu sunt solutia, evident. ar fi o idee buna si sa caute acele episoade de la A Hauting sa le vizioneze - sunt cazuri paranormale care sunt si finalizate, nu lasate in aer
Ideea e sa nu se sperie. cu cat se sperie mai mult, cu atat aceste 'intamplari' se vor amplifica. sa nu uitam si de biserica