| Teoprica a întrebat:

Hei. As vrea sa imi spuneti o poveste de viata (adevarata sau nu), poate fi a voastra si as vrea sa va ajut. Cel mai bun primeste funda. Pupici

12 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Ma indragostesc de fetele care ma apreciaza insa peste o zi uit de ele. Hai, ajuta-ma.

| Teoprica explică (pentru syd2):

Asta nu e dragoste. Daca te-ai indragosti ar fi ceva mai mult si nu le-ai uita. Te sfatuiesc sa te concentreziasupra unei singure fete.

| DirviziuQ a răspuns:

Pai daca ma poti ajuta iti raman recunoscatoare laughing. Cand aveam 12 ani am cunoscut pe un joc pe cineva, da nu credeam ca voi vorbi vreodata cu el. Pur si simplu nu parea sa avem ce discuta, insa nu stiu cum inevitabilul s-a produs. M-a intrebat cati ani aveam iar atunci eram complexata fiindca eram mica si in realitate unii mai mari au ras de mine si voiam ca macar in viata virtuala sa am liniste si sa nu se ia nimeni de mine, fiind un joc nu ma asteptam la mare lucru plus nu credeam ca vom mai vorbi. Insa uite asa cu timpul am ajuns cei mai buni prieteni, el e cu 3 ani mai mare, acum am 17 si na, totusi in 3 ani te mai schimbi la aspect si 17 nu e 20, iar eu inca nu i-am spus adevarul. S-ar putea sa ne vedem ori vara asta ori cealalta, iar eu nu stiu ce sa fac, mai ales ca a inceput sa imi placa de el si nu is ca unele fete care par mai mature decat varsta lor sa spun ca ma va ajuta asta, insa nici nu vreau sa-i zic pentru ca se va supara foarte tare si cel mai probabil nu va mai vorbi niciodata cu mine, mai ales ca l-am mintit ani.

| Teoprica explică (pentru DirviziuQ):

Heeii vai stiu ca am raspuns dupa foarte mult timp. Eu zic sa i zici adevarul. Daca iti e prieten bun nu o sa ii pese varsta ta. Sper sa te descurci.Te pup cu drag! :*

| DirviziuQ a răspuns (pentru Teoprica):

De abia acum am vazut raspunsul laughing Deci nu esti singura

| Frumystefy a răspuns:

Imi place mult de un baiat si el m-a intrebat ce trebuie sa faca pentru a-l place. Eu nu am zis nimic si am plecat. Dupa cateva zile ne-am intalnit din nou si l-am intrebat ce s-a intamplat, dar el NU a mai raspuns la fel. Ce sa fanatic?

| AnDrEy_8110 a răspuns:

Daca vrei sa ma ajuti cu un sfat
http://m.tpu.ro/......de-cateva/

| Andrei663 a răspuns:

Imi place de o fata care imi este prietena, ea zice ca ii place de un prieten de al meu, dar da semne ca si pe mine ma place, nu stiu ce sa fac, sa-i zic ca o plac? Daca nu ma place? :/ Nu vreau sa o pierd ca prieten! M s

| Teoprica explică (pentru Andrei663):

Hei, spune-i fetei respective ca o placi. Ea va aprecia sinceritatea ta si daca sunteti prieteni nu o sa va pierdeti prietenia. Te pup.

| Teoprica explică:

PavanepourlfanteDefunte, spune-i fetei ca o placi deoarece o vei pierde, iar fetele apreciaza sinceritatea Daca iti este prietena va fi totul bine.

| Teoprica explică:

Scz. Andrei adica

| Teoprica explică:

Andrei,spune-i fetei ca o placi deoarece o vei pierde, iar fetele spreciaza sinceritatea Daca iti este prietena va fi totul bine.