Buna, pai putea macar sa iti spuna in fata sau sa vb.la telefon dar el nu a avut tupeu sa iti spuna in fata si mi se pare aiurea comportamentul lui si tot el are pretentia ca tu sa vb.frumos si spune ca vb.ciudat cu el, asta merita!
Daca el s-a impacat cu fosta prietena, eu zic ca nu merita atentia ta, nu il mai baga in seama, acum poate vrea sa se joace cu tine sau nu mai merge relatia cu prietena actuala de care a fost despartit, ce cinic.
Mai bine uita-l si fa-ti un alt prieten care sa te merite.
Paii daca spui ca tie, ti-a zis un prieten de-al lui ca ii pare rau ca v-ati despartit, daca el chiar asa i-a spus asta poate inseamna ca m-ati te iubeste, sau mai tine la tine.Si daca tu ai mai vrea sa va impacati, daca chiar ai mai vrea chestia asta si simti ca totusi e mai iubeste ssau mai tine la tine, incearca sa vorbesti cu el poate va impacati, dar daca chiar nu pate sa mai fie nimic intre voi incearca sa vorbesti cu el pentru a ramane prieteni. Dar daca chestia asta cu a ramane prieteni iti este greu in caz ca il mai iubesti nu stiu ce sa mai zic. Oricum tu decizi.Si gandeste-te bine ai de gand sa faci in caz ca inca il mai iubesti :* Sper ca te-am ajutat macar putin acolo
Deci el s-a despartit de tine si s-a impacat cu fosta lui prietena, nici macar nu ti-a dar motivul despartirii doar ti-a lasat un offline inseamna ca e las. apoi se intoarce l-a tine probabil din cauza ca fost lui nu il mai vrea. dupa parerea mea ar trebui sa fi indiferenta cu el pentru ca nu te merita daca tinea la tine si te iubea nu iti facea una ca asta.eu zic sa fi tare si sa iti cauti pe altcineva.bafta:*
Aaa acum am inteles deci el s-a despartit de tine fara sa-ti dea niciun motiv si nu ti-a zis fata-n fata ci pe mess. atunci chiar a fost las sh nesimtit ca sa zic asa.Si atunci nu merita .:*