Parerea mea este ca e diferenta foarte mare de varsta intre voi sh daca el zice ca tine la tine inseamna ca atunci cand ai fi imi mare pl 16-17 ani o sa vrea sa stea cu tine dar in atata timp se pot intampla multe...
eu zic sa stai cat mai departe de el si sa-l lasi in pace pentru o perioada
Eu zic sa uiti de el, pana la urma ce te'ai face daca ai fii cu el? V-ati pupa de 2 ori, v-ati imbratisa si pe-orma el si-ar da arama pe fata ca doar o sa aiba nevoie de sex. Chiar o sa aiba nevoie, asa sunt baietii. Mai sunt si altii, uita-te in jurul tau sa vezi cati sunt, gasesti altul de varsta ta care o sa iti placa si o sa poti sa fii si cu el. Tipul asta nici macar nu vrea sa fie cu tine, si el stie ca nu e bine... Gaseste-ti altul!
Eu zic sa uiti de el, pana la urma ce te'ai face daca ai fii cu el? V-ati pupa de 2 ori, v-ati imbratisa si pe-orma el si-ar da arama pe fata ca doar o sa aiba nevoie de sex. Chiar o sa aiba nevoie, asa sunt baietii. Mai sunt si altii, uita-te in jurul tau sa vezi cati sunt, gasesti altul de varsta ta care o sa iti placa si o sa poti sa fii si cu el. Tipul asta nici macar nu vrea sa fie cu tine, si el stie ca nu e bine, poate chiar isi bate joc de tine daca nu iti spune nici macar buna... Gaseste-ti altul!
Ce urât priveşti băieţii, loli. dacă e dragoste cât de cât profundă, se poate. Am o prietenă de 14 ani care e cu unul de 22, iar acesta nu i-a cerut niciodată sex sau altceva, doar atunci când va fi ea pregătită...
Oricum, clarifică lucrurile cu el... dar nu te avânta prea tare