| Swetlly122 a întrebat:

Hei.Azi câinele meu a scăpat puțin, e mare Ciobanesc și mi-a prins un porumbel in gura cred că voia să îl mănânce, noroc că l-am scăpat eu și apoi făcea urat rău cred că a simțit gust de carne vie și voia sa-l mamnce. Am întrebat-o pe mami de ce nu i-a dat porumbelul mort care a murit săptămână trecută daca vrea carne de porumbel să mănânce și a zis că sunt mare și să nu mai spun aiureli. Dar noi când cumpărăm mortăciuni de târg nu mai comentează nimeni nimic? Că la aia când le moare o găină o baga în vânzare nu o aruncă. De ce sa nu mănânce și cățelul meu o mortăciune? Cum mâncăm și noi

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

O gaina moarta nu are carnea la fel de curata precum o gaina taiata.
Ciobanescul ala nu e batut cum trebuie, daca face din astea.

| LoveSleep a răspuns:

Vezi sa nu-ti mananca p a, daca tot ii plac mortaciunile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era mort de saptamana trecuta., carnea porumbelului era infectat Cainele de l-ar fi mancat ar fi putut si muri.
Si nu e bine deloc ca cainii sa prinda gustul carnii crude., in viitor ar putea ataca alte animale mici., sau in al mai rau caz poate si copii In special ca e vorba de un ciobanesc care e mare in talie.
In cazuri in care se observa ca are tentatii pentru carnea cruda, cainii trebuie batuti regulat pana se dezobisnuiesc. Cand vede carne cruda sa o ia la fuga de frica.
Si noi oamenii nu mancam mortaciuni, Animalele alea sunt taiate special in anumite conditii., nu mor de boli/batranete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că tu ai scăpat mai exact de la balaceanca laughing pff ce perle scoți, ai grija sa nu te mănânce pe tine big grin eh pentru că i ai salvat viața porumbelului meriti premiul Pulitzer