Buna si eu am 12 ani si sunt in a6a anul trecut am fost tiganca mi-am pus unghii false rosii si alte chestii. am luat locul 1. iar anul asta am un costum de printesa, cu cateva imbunatatiri sper sa arat bine. am o masca mov pe care mi-o voi pune. sau poti sa te faci cersetoare. sau rockeritza.
Ar fi foarte :)))foarte nebuna ideea mea;))tu si un coleg sa va costumati in tom si jerry tu in tom el in jerry(cine e mai micut in soricel) sa va puneti mustacioare si sa veniti unu langa altu sa va atingeti mustacioarele :)))))
In http://www.google.ro/......tp?/imgres r:4, s:0
tu si un coleg :)) ar fi super
in piticii lui alba ca zapada dar fara ea :))
o idee pentru un baiat-in domnul goe e super tare;)
In dovleac;)e demodat dar inca de efect;)
sau in fata din Avatar http://www.google.ro/......tp?/imgres r:19, s:0&tx=88&ty=111
Ai putea sa fii cenusareasa, faci tu rost de o rochita frumusica, si cred ca e un personaj frumos si usor tot odata, daca vei trece probe vei sti ce sa zici despre ea, ca e foarte important sa stii sa caracterizezi personajul pe care il interpretezi, sau scufita rosie, pepi ciorap lung(iti faci 2 codite)iti pui niste ciorapi pina la genunchi in dungi colorate, o mini fustita un chupa-chups si go
DACA vrei fi o fata fantoma pirat sau gen o printesa fantoma tinand ca holoween este o sarbatooare a supranaturalului si scary ceva trendy si cool si... scary
Daca vrei sa fie inspaimantator iti recomand mireasa moarta.Eu m-am costumat asa si am avut locul1.Iti trebuie o rochie alba mai lunga, un inel sau o bratara fardul de pleoape negru, rjujul nuanta intunecata, parul ti-l faci cu placa intins iti machiezi fata in alb si niste acuarele rosu pe fata sau pe mana dar sa faci pete mici de sange ca cu ketchup-ul ti se duce machiajul de pe fata.Bafta! pa.
Te poti face mumie te infasori in harie igirnika alba si te dai drept mumie la mine in clasa a castigat o fata care era costumata
apropo si eu fac halloween eu ma fac tziganka.
sper sa trebuie fi ajutat raspunsul meu
pup:*
...
Salut! Pai te poti costuma in:
1. Fata Vampir
2. Fantoma
3. Vrajitoare
4.Tigana
5.Printesa...
6.Rockeritza
7.Un Inger
8.Scufita rosie
9.O fata pirat
10.O mumie
Sper ca te ajuta raspunsurile astea.Noroc!