Bună! Ce sa face m, bine, ne bucurăm ca vorbim cu tine, tu ce faci? Cum esti? De unde esti? Ce vârstă ai? O seara bună.
Arunc o mica privire pe site, cum sa imi mearga viata,, cu ambele picioare date de la mama natura/
Binisor, tocmai ce m-am uitat la un film, In rest totul bine.
Tie cum iti decurge viata?
Foarte bine ma simt extraordinar de bineee
Fac bine, mi-am mai sters din "prietenii" de pe Facebook, ca nu le vedeam rostul acolo. Aveam 775, iar cu multi dintre ei, nu am vorbit niciodata, nici pe Facebook, nici in viata reala, pe unii nici macar nu ii cunosteam, si nu stiam ca ii am in lista, pe altii nu ii suportam, si asa am ajuns sa mai am doar 231 de "prieteni".
In rest sunt binisor, incepe sa imi treaca raceala, si oficial de maine sau de azi, mi-a inceput vacanta de iarna
Tu ce mai faci?
Insanatosire grabnica Nu mai sters si pe mine de la prieteni nu? Eu fac bine ma simt extraordinar de bine
Multumesc frumos. Nu, pe tine nu te-am sters, stai calma daca nu ma crezi, poti sa te uiti, sa vezi ca esti tot acolo
Nu, am incredere in tine . Stiu ce poti
Bafta la aceste proiecte eu fac bine ma bucur ca vorbesc cu voi
Nu merge.
Traim degeaba, asteptandu-l pe Chifteluta sa gaseasca remediul la cancer, si poate, "tinerete fara batranete si viata fara de moarte", dar asta e o speranta de-a mea.
Daca citeste "moarte", iar pune 500 de intrebari.
Am inteles..deci asa merge treaba aici
Remediul pentru cancer este sa faci un suc de la 2-3 lamai si pui o lingurita de bicarbonate de sodium si pune amestecul intr-o sticla de un litru si umple cu apa! Bicarbonatul de sodiu,, arde'' celulele cancerigene si distrug cancerul mai repede si e mai eficienta decat chimioterapia!
Deasemenea, e o solutie buna pentru albirea dintilor.
Da,este perfect adevarat!
Destul de bine
sunt a 8 a, examen.momentan ma bucur ca am scapat de teze
forever aluna ca de obicei
da sa cada din cer o bunaciune si pentru mine
abia astept sa vina vacanta(cu totii o asteptam)si momentan in partea asta a vietii nu prea am nimic interesant de spus despre mine\
tu cum esti?
Bine,m-am uitat cum ninge si ma bucur ca hamsterul meu si-a mai revenit, si de zapada ma bucur ieeeei.In sfarrsi ningeee.
Oooooo chiar ca tot cu fizica tot cu matematica tot cu scoala ..eu fac bine pisicel...
Numai "chimia" nu merge bine la noi
KamaSutra întreabă: