| M' a întrebat:

Hei:*ce parere aveti adevaratele prietenii sunt eterne?

Răspuns Câştigător
| liveincolors a răspuns:

Eu cred ca da, adevaratele prietenii sunt pentru totdeauna. Desi cred ca din pacate sunt din ce in ce mai putine prietenii adevarate.Majoritatea oamenilor sunt prea egoisti, se gandesc numai la ei...

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Adevaratele prietenii da, dar acest lucru este greu de atins, unii chiar cred ca prietenia nu exista.

| Rukhsandra a răspuns:

Nu cred...nu cred ca exista asa ceva laughing

| Frogie a răspuns:

Daca intr-adevar sunt adevarate, da. Mama tine legatura cu cea mai buna prietena a ei din scoala generala, se viziteaza, se ajuta una pe alta. I-a fost si nasa la botez cand a nascut un baietel! Deci, da! ADEVARATELE prietenii pot fi eterne!

| Firefly a răspuns:

Prieteniile supravietuiesc atata timp cat persoanele in cauza nu au acelasi scop. Apoi intervine competitia exagerata (bineinteles mereu e nevoie de putina competitie constructiva intr-o prietenie dar ce'i prea mult strica) si persoanele in cauza o sa ajunga sa se manance de vii! happy
Dar in rest sunt de parere ca o prietenie poate rezista si zeci de ani daca este intretinuta.

| nobody_9468 a răspuns:

Nu existastraight face si punct.

Bafta.

April
| April a răspuns:

Daca omul este efemer, cum ar putea fi prieteniile sale eterne? Doar daca trec in istorie, asa cum a ramas prietenia lui Eminescu cu Creanga...

| Razvan a răspuns:

Nimic nu e etern.Nici dragostea, nici credinta, nici speranta si cu atat mai putin prietenia. N-avem dreptul sa stim ce e vesnic. Putem doar intuihappyCred in mari prietenii.Prietenii adevarati se despart numai cand le zice inimawinking

| MissJupiter a răspuns:

Adevaratele prietene da dar sunt si rare