| pissy90sb a întrebat:

Hei, ce parere aveti de copii care isi incep viata sexula pe la 12-13 ani? vine sfarsitul lumii? o sa ajungem sa avem copii cu copii? eu sincer cred ca televiziunea si netu sunt de vina pentru ca vad multe porcarii, faza cu acordul parintilo nu prea merge.eu am 21ani si mi-am inceput viata sexula fara sa vreau la 14 ani(dintr-un viol)ca daca nu cred ca pe la 16-17 ani vroiam. dau un sfat:sa se gandeasca de 2 ori inainte ca viata e grea nu e toata in roz.au o copilarie, o scoala sa se tina de ea si sa mai lase prostiile.stiti cum e vorba aia:dai doamne mintea omului pe cea din urma.succes.

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Dupa parerea mea, eu nu cred ca in 2011 va fi sfarsitul lumii.
Imi pare rau pentru ceea ce ai patit tu, in legatura cu violul.
Sunt sigura, ca majoritatea dintre noi, o sa putem avea copii.
Si cu ultima parte, sunt 100 % de acord cu tine.
Inainte de a face acest pas, sa se gandeasca de doua ori inainte de a trece la fapte, in special fetele.
Familia, scoala sunt importante.
De acum, o sa vedem ce ne asteapta.
Speram, ca speranta moare ultima.

Toate cele bune!happy

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lipsa de educație, slaba comunicare cu părinții, anturajul, etc!
Pa, pa.

| alonet a răspuns:

Cauta pe youtube "

"bica zaharia de vorba cu tinerii"

| ProjectJackpot a răspuns:

Esti nebuna! Vorbesti de viol ca si cum ar fi o simpla palma peste fund rolling on the floor. Violul este una dintre cele mai grave infractiuni.

| Daniel_6553 a răspuns:

Problema este ca in ziua de azi, in mintea tinerilor( am 16 ani si sunt baiat dar imi place sa cred ca sunt mai matur decat ceilalti), daca fumezi, bei si faci sex este,, smecher". Cam dupa asta se ghideaza ei. Tinerii din ziua de azi gandesc cu trupul, nu cu mintea. Am colege care nu suporta deloc fumul de tigara dar se duc in fiecare pauza sa fumeze pentru a fi considerate,, cool". Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si sper ca ai reusit sa treci peste, dar trebuie sa acceptam faptul ca exista si,, bestii" printre noi.