Eu nu inteleg pe nimeni de ce injura. Adica inteleg. Dar fie ca este vorba de fete sau baieti... este un gest tot de prost gust si inconstienta.
Nu ar trebui sa injuram ^_^
Buna, este o intrebare dificila și fiecare persoana are o opinie proprie. Dacă fata aceea simte nevoia sa se descarce sau asa a fost invatata este strict problema ei. Nu pot sa imi dau o opinie pro sau contra, fiecare persoana ar trebui sa se simta în largul ei, asta nu înseamnă sa înjuri pe strada sa te audă toti, mai ales ca pot fi și copii prin zona. În intimitatea ei, singura sau cu persoanele apropiate ei, eu consider ca este ok. Într-o lume civilizata nu ar trebui sa tipe si sa înjure ca la usa cortului pe strada sau intr-un spațiu public. În general denota lipsa de educație sa atragi atenție în acest mod!
Exact asta cred si eu,ca e ok sa injuri,atata timp cat nu injuri alti oameni sau o faci cu intentie,ci pur si simplu iti scapa, asta inteleg, e omenesc, nu inteleg oamenii care injura alti oameni si nu se gandesc la consecinte deloc, adica cum ii afecteaza pe altii cuvintele
Si barbatii,nu ar trebui sa injure si gestul lor e de condamnat la fel ca o femeie care injura,insa parca suna mai urat cand vine de la o femeie pentru ca ne asteptam ca o femeie sa dea exemplu,e sexul frumos si partea sensibila a omului e femeia si cand auzi cum injura parca iti taie respiratia,pe cand daca aud alt barbat ca injura,ma gandesc,eh,e doar un tampit fara maniere, cand aud o fata, parca ma zgarie pe creier, parca ceva nu e in regula.
Cu totii ar trebui sa invatam sa ne controlam cuvintele, gesturile.
Te înțeleg, nici mie nu îmi place sa aud un limbaj vulgar. Este important sa stai cu oameni care te fac sa te simți bine. Întotdeauna vor exista din pacate diferențe între cele doua sexe, Întotdeauna va fi mai criticat sexul frumos, pentru ca exact cum ai spus sunt mai multe așteptării.
Ca barbat care nu (prea) injura, le vad ca pe baieteii care se fardeaza.
Este vorba de autocontrol, de educatie. Lipsa parintilor sau a unei persoane adulte, de incredere, care sa fie alaturi in copilarie de cei mici -deci lipsa aceasta va fi suplinita de spiritul societatii in care traim.
Sau dimpotriva, alta cauza poate fi prezenta parintilor, daca e o familie disfunctionala poate fi cauza.Stiu ca multi au invatat sa injure chiar acasa, au auzit la parinti prima data.
Nici la bărbați/băieți nu e prea ok să înjure, dar cred că la femei /fete e mai urât, pentru că în opinia mea le taie mult din feminitate.
dalida96 întreabă:
vreauomleta întreabă: