| denisa03 a întrebat:

Hei! Ce sa fac daca prietenele prietenelor mele celor mai bune au facut un grup Anti-Anime numai pentru ca noi uram Violetta si am facut un grup Anti-Violleta? Ce ma deranjeaza la ele este ca nici nu stiu ce e ala un anime si zic anti-anime numai pentru ca mie si celor 2 prietene ale mele ne plac anime-urile si mai spun ca ele le urasc(anime-urile), si eu le-am intrebat daca macar stiu ce e un anime...si ele au spus ca stiu(dar de fapt nu stiu) si au vazut o parte...Dar sunt o gramada de anime-uri in lumea asta unele care iti plac altele nu. Spuneti-va parerea despre asta.(+ ca am facut o zona a clubului si vin ele cu un bidon de apa si ne uda zona)

Răspuns Câştigător
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Nu-i mai rău ca la mine şi asta-i sigur. Dar oricum, nu trebuie să vă doară pe voi prostia lor.

6 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Ceartă între copiii. De ce trebuie voi să le răspundeţi la provocări? Fiţi mai deştepte şi renunţaţi, oricum nu are nici un rost.

| denisa03 explică (pentru 六兆年と一夜物語):

Pai noi nu le bagam in seama dar voiam sa vad ce ar face fiecare... oricum noi suntem copii laughing si ne enerveaza adica nu putem sa stam intr-un loc si sa vorbim ca vin ei si striga anti-anime.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns (pentru denisa03):

Nu-i mai rău ca la mine şi asta-i sigur. Dar oricum, nu trebuie să vă doară pe voi prostia lor.

| neca a răspuns:

Violeta e o telenovela stupida dar de ce tiai irosi minute bune din viata ca sa faci un grup anti violeta?
da ca lumi ii place o telenovela proasta lasa-i inpace, nu-ti irosi vremea urand ceva, singurul lucru care poate iesi din asta e sa creiezi comflicte

| BogdanitzzaAnneMarrie a răspuns (pentru neca):

Woow..Limba Romana=Moarta.
:O condoleante limbei Romane sad :'(

| denisa03 explică:

Daca nu intelegeti ce am vrut sa spun:fetele ale urasc anime-urile numai pentru ca noua ne plac si nu stiu ce inseamna un anime, si spun ca s-au uitat la o parte dintr-un anime...si nu le place