| Anonim0888 a întrebat:

Hei! Chiar se vor afla anonimii de pe ask.fm? Intr-un fel as vrea sa imi vad haterii, si in altfel nu.Adica nu inteleg lopgica e un site cu intrebari anonime, de ce s-ar afla? Cred ca ask-ul ar avea mari despagubiri!

7 răspunsuri:
| usernamealy a răspuns:

Nu se afla. doar daca persoana care intreaba alege ca numele sa ii fie postat sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se vor afla, anonimii raman anonimi.

| Hevnoraak a răspuns:

Eşti paralel cu limba română.
Ask a fost creat ca să poţi vorbi cu cineva sau să-l întrebi stuff pin prizma unei persoane anonime.
Desigur acest lucru are anumite dezavantaje.

| Anonim0888 explică (pentru Hevnoraak):

Crede-ma cunosc mai bine ca tine ask-ul! Daca am tastat gresit asta nu inseamna ca sunt pararel cu lb. romana! Am citi din multe site-uri americane si encgleze ca in curand se vor scoate anonimii.

| Hevnoraak a răspuns (pentru Anonim0888):

Pe bune şi ce o să rezolve?
Tot pot să-mi fac un cont cu numele, pateu vegetal şi să mergă să înjur tot ce mişcă pe ask.

Până şi pe siteul ăsta suntem anonimi.

| duuh a răspuns:

Adevarata dilema, hm?
In fine, din cate stiu, nu se intentioneaza sa se dezvaluie anonimii. Dar daca tot sustii ca tu cunosti mai bine site-ul, care mai e rostul intrebarii?

| Anonim0888 explică:

Nu cred ca eu sunt parel cu romana, doar daca am tastat gresit e alta problema! Am intrebat chestia asta pt.ca am citi din foarte multe surse si crede-ma cunosc mai bine ca tine ask-ul