| danutza a întrebat:

Hei cine e din Iasi si stie daca in caminele de la facultatea "Ion Ionescu de la Brad" este internet? Dar nu prin wireles big grin... plss astept rasp happy

Răspuns Câştigător
| mariobros a răspuns:

Da, cel putin anul trecut erau, da mergea netu dupa cum batea vantuhappy. esti la usamv?

19 răspunsuri:
| asko a răspuns:

14.Am internet în spaţiile Universităţii?

Desigur. În toate clădirile Universităţii exista acces wireless la internet.
de aici http://www.univagro-iasi.ro/admitere2009/faq.php
daca e wireless iti cumperi un adaptor de genu asta http://www.emag.ro/......EW-7711UTN destul de ieftin

| danutza explică:

Dap anul 1hee hee si nu stiu ce sa fac sa imi iau pc sa nu il iau laughing

| danutza explică:

Dap anu 1 hee hee si nu stiu ce sa fac sa imi iau pc sa nu il iau laughing

| mariobros a răspuns:

S-au mai renovat caminele si sunt conditii mult mai faine acolo comparativ cu ce era inainte. mv sau la institut?

| danutza explică:

Te referi la profil? happy
app u tot la facultatea asta esti?big grin

| mariobros a răspuns:

Fost mai exactsad, daca esti la profil agro te cazeaza in C1, C2, daca esti la zoo in C3, medicina in C4. Nu stiu daca au renovat si C4, da C123 le-au renovat.

| danutza explică:

Poi is la ing economica in ag tongue deci C1 sau C2hee hee
eh e bine happy

| mariobros a răspuns:

Esti la buget? Am avut o prietena la ing ec, e ok fachappy, da acum na, mai sunt si exceptii

| danutza explică:

Dap la buget de asta am si ramas aici happy
M-am inscris la mai multe facultatzi dar la asta cred ca o sa ii fac fata sa raman in continuare la bugethee hee
Sincer am auzit mai multe pareri despre ea ea e usor ca e greu ...pana nu ma conving nu cred big grin

| mariobros a răspuns:

Fiecare fac e grea in sinea ei, o sa ai si obiecte de cacao, totusi o sa iesi inginer de acolo, nu?happy, eu dupa prima sesiune am avut 5 restante, si nu ca le-am picat, ci ca nu m-am prezentat, ca m-am luat dupa opiniile unor `prieteni` care m-au aburit ca e profu naspa, aiurea. Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l ofer este sa te prezinti la absolut fiecare ex, si asta cand se da din prima, prof apreciaza f mult chestia asta si iti ofera credit. Eu m-am dus la un ex dupa ce chefuisem bine cu niste prieteni pana dim la 6, dupa care ne-am luat costumele si hai la ex, numa ca ne-a tradat mirosul de alcoolbig grin, da faza a fost ca am trecut toti, si culmea ca am si reusit sa abordam 2 sub din treihappy. Asa ca nu te lasa pe ceea ce auzi de la aia mai mari!

| danutza explică:

Nu mi-s mie prea familiari termeni astia restantza, sesiune dar o sa ma obisnuiesc iar cand vine vorba de examene e boala mea deci trebuie sa le trec daca no...straight face... oricum la voi baieti sta altfel treaba sunteti mai lasatorihee hee...in primul rand nu vreau sa imi dezamagesc parintzi happy

| mariobros a răspuns:

Stai linistitita mai ca n-o sa dezamagesti pe nimenihappy, doar pe cei invidiosi s-ar puteawinking

| danutza explică:

Nu vreau dusmani ....is pasnica laughing

| mariobros a răspuns:

Nu-i nimic! te vor ei pe tinehappy
P. S.: sper sa nu ai parte de asa ceva, in general e un campus linistit, poate prea linistit. Cred ca acolo aveti cabina sanitara in camera, un lux pe care eu nu l-am avut, si chiar e un lux.

| danutza explică:

Ar fi misto pentru ca e naspa sa folosim acelasi grup sanitar toti...cred ca si tarifu este de asemenea un lux laughing

| asko a răspuns:

14.Am internet în spaţiile Universităţii?

Desigur. În toate clădirile Universităţii exista acces wireless la internet.
de aici http://www.univagro-iasi.ro/admitere2009/faq.php
daca e wireless iti cumperi un adaptor de genu asta http://www.emag.ro/......EW-7711UTN destul de ieftin

| mariobros a răspuns:

Nu mai retin excat cat era pe luna, cred ca vreo 70-80 de lei. Poate ai noroc sa dai peste administratorul de camin care l-am avut si eu, o doamna jos palaria:hi

| danutza explică:

70-80 de lei nu crdhee hee
m-am uitat pe site si scorurile erau:160 cel mai ieftin si 240 maxim big grin

| mariobros a răspuns:

Ultima luna din anul univ 2008-2009 in C2 a costat 105 lei pentru bugetari. Locurile de la mansarda sunt cele mai scumpe.happy