| JustMeNck a întrebat:

Hei...Cum ati reactiona daca ati vedea un tip de vreo 17-18 ani, scuipand si jignind o fata pentru felul in care arata. Ce conteaza pentru voi, sufletul sau aspectul fizic?

Răspuns Câştigător
| sappy a răspuns:

Sincer am vazut o faza ca asta si am fost dezgustat, nu pot sa inteleg cum unii oameni nu se pot controla, si in primul rand nu te respecti si n-ai incredere in tine, si incerci sa-ti ascunzi frustrarile jignind, razand de ceilalti, in geraral baieti de genul fac asta cand sunt in grup in rest doar tac si privesc! Pentru mine unul primeaza sufletul

6 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Probabil cel despre care vorbesti face parte din regnul animal, deci trebuie tratat ca atare, un primitiv care trebuie ignorat

| OnuOnulică a răspuns:

Niciodată nu a contat pentru mine aspectul fizic...am mai spus.
Răspuns: suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sufletul, suuuufletuuulll conteaza! Yea, doar cu ala fac dragoste, mananc prajituri cu el, ii cer cheile noaptea pe la 3 aruncand cu pisici in geam...

| JustMeNck explică (pentru anonim_4396):

Aha..deci daca ai vazut faza aia de care-am zis, ai fi fost indiferent, nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru JustMeNck):

Nu ma intereseaza idilele pustilor de cartier si prejudecatile lor.Din exterior scena arata urat, iar in interior imi pute a telenovela.
Daca e nevinovata isi poate lua un spray paralizant, un teaser cu electrosocuri.Altfel risti sa stai o viata intreaga dupa fundul ei ca s-o aperi, pentru ca scenele se vor repeta.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare