| pink96 a întrebat:

Hei big grin mai nou iubesc fotbalul chiar daca sunt fata, imi place foarte mult fc barcelona.si din curiozitate vreau sa stiu daca ati fost vreodata pe camp nou si daca da cum vi s-a parut, aa si daca v-ati intalnit cu vreun fotbalist de la barça? big grin

Răspuns Câştigător
| Onutzyk a răspuns:

Vreau sa-ti spun ca si eu sunt mare fan Barcelona, dar, din pacate, nu am fost pe Camp Nou. mi-as dori foarte mult acest lucru. Poate ca anii urmatori o echipa romaneasca va pica in Champions League cu Barca si il conving pe taica-miu sa ma ducabatting eyelashes

mi-ar placea foarte mult sa-l vad pe Messi in realitate.

Si, apropo, ai vazut ca aseara Barcelona i`a batut pe aia de la Real Madrid cu 5-0 :O:O:O:O:... da si bine le-a facuthee heelaughingrolling on the floor

fundita?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| Alekzandra a răspuns:

Si eu adooor fotbalul, e viata mea ai sunt tot fata si mor dupa Barcelona si dupa Messi.Am fost pe Camp Nou cu tatal meu si este absolut superb, e ceva grandios! Iti doresc sa ajungi si tu acolo, XOXO.Si vreau sa iti spun ca m-am intalnit cu un jucator, chiar cu idolul vietii mele pe care il iubesc din tot sufletul meu.nu exista cuvinte sa iti spun cat il iubesc!

| AdyDinamo123 a răspuns:

L-am intalnit pe inieste si am autograful lui si in ziua de azi. dar problema este...eu tin cu manchester united.

| Maria_2244 a răspuns:

Nu am fost