| DUTCH a întrebat:

Hei. daca ai pleca de-acasa fara sa spui nimanui; ce ti-ai lua cu tine?
si ce plan ai avea? ce-ai face?

Răspuns Câştigător
| Roxy a răspuns:

Ciao:*
De multe ori m-am gandit doar la asta din plictiseala. ca mie foarte bien acasa cu aer conditionat si cu mancare gratis tot timpulbig grin
Pai eu am cativa prieteni de care nu stie nimeni(am tinut in secret amicia noastra pentru ca gura lumi vb aiurea dupa aceea)si l-as suna si las ruga sa am tina o noapte acolo si nu mi-as lua telefonul deoarece cam toate telefoanele noi contin un fel de cip prin care te detecteaza unde estihappy...
mi-as lua un rucasc cu un trening si o pereche de papuci in schimb.si eventual ceva farduri(ca sa ma machiez cumva sa nu ma recunaosca lumea)
Sau eventual mi-as lua ceva bani din casa.si uncort si mas duce in alt judet in ceva padure si mi-as instala cortu acolo si asta sta bine mersibig grin

4 răspunsuri:
| nutty a răspuns:

Mi-as lua bani, evident, pentru drum si alte chestii. Mp3`ul, camera foto (nu plec nicaieri fara astea 2). O geanta/un rucsac in care sa le tin. My sun glasses laughing. M`as duce... unde vad cu ochii.sau as lua un tren la nimereala si as incerca sa`mi testez limitele, sa vad cat pot rezista fara ai mei pe cap.Ar fi foarte tare (cred), acum depinde cat ar trebui sa dureze excursia. Dar tu? big grin

| DUTCH explică:

Pai toate ideile au fost bune si-a fost cam greu sa ma decid.
roxy, nutty si sasha au dat raspunsuri bune. big grin

| Sasha_2764 a răspuns:

Daca asi pleca de acasa mi-asi lua thinking haine :X, mancare, bani... si un ramas bun de-acasa
Dar nu-i cazu la mine happy pentru ca am doar o mama iubitoare si niste animale pe care le iubesc la nebunie, nu pot sa-i parasesc happy

| EusicutineegalNOI a răspuns:

Haine, mancare, bani, telefonul, leptopul, probabil o agenda, dulciuri. As pleca probabil la un hotel in ceva statiune si dupa ce mi se termina banii as veni acasa. Sau as merge la iubitul meu sau la o prietena buna. Pai planul ar fi sa ma distrez si sa scap de parinti!laughing)

Întrebări similare