Nu ramai acolo. Nici nu apuci sa intri. Orice ajunge la "suprafata" gaurii negre (la suprafata, NU în ea!) este complet dezintegrat
Dacă ar fi să fim. Ca să fim așa cum suntem acum, asta putem să fim doar întregi și într-un mediu unde să ne putem conserva homeostazia, în care se include integritatea corporală, temperatura corpului și metabolismul, care este în esență o interacțiune specifică cu mediul ambiant. Ori în acel mediu de energii extraodinare, nu putem fi, exista. Așa că nu putem fi, să fim acolo. Întrebeara astfel, nu are sens.
Din tot ce știu despre găuri negre, ar fi a doua variantă din întrebarea ta.
Din ce-mi mai amintesc de la teoria relativității, ar fi că se spune că de fapt e posibil, că ar exista o posibilitate infimă, ca de fapt dacă treci prin gaura ai neagră să te duci în alt timp, să traversezi timpul și aici ar lua naștere din ce am văzut pe la Netflix parcă, teoria lui Einstein, but, vin legile fizicii, alea mai simple și spun că de fapt așa ceva nu ar fi posibil deoarece un corp care a trecut prin găurile negre, explicau ei și ce materie și chestii chimice existau în găurile negre, dar am uitat însă ziceau că tot ce trece, corp cu atomi prin găurile negre, este predestinat dezmembrării.
Cel mai probabil doar daca intra planeta noastra in zona de atractie a unei gauri negre, moare toata lumea intr-o secunda...
Prezidentul întreabă:
LisaJulie întreabă: