Daca esti slobod de gura, ma jur ca te caftes, Obri! Poate nu intru atat de des pe aici, dar nici nu imi pot imagina faptul ca nu as mai reusi sa iau legatura cu voi. (ma refer la cei pe care i-am cunoscut) Aici am legat prietenii noi, e un loc intiparit in aminirile mele. Nu pot sa sterg numele de TPU cu un burete. Nu pot si n-am sa o fac. Nu vreau, vreau ca tot ce s-a intamplat aici sa nu ia sfarsit. Vreau sa rad, sa ajut, sa inteleg. Vreau sa fiu in continuare un membru. Si sunt mandra, mandra de faptul ca am cunoscut oameni pe care ii voi putea intipari in minte si in suflet. Unde, cu cel mai mare drag voi adauga si un mic cuvant: PRIETEN/A.
Stai linistita ca vorbim doar stii unde ma gasesti.
Si e foarte frumos ce ai spus. Nu iti face griji. Nu cred ca acele "amintiri" se vor uita, sau ceva de genul. Zebra, nu da
Pana la urma tot ce s-a vorbit pe aici face oarecum parte din viata... deci, my friend, m-ai induiosat cu raspunsul asta
Atunci eram okey. Acum sunt distrusa.
Tin minte ca ai incercat sa ma ajuti la matematica
Hmm, sa raspund si eu acum. Am intrat, aveam 13 ani, stii povestea, am cunoscut oameni, dintre care pe DoarBogdan a fost totul fain in 2014-2015, dupa s-a spulberat tot. PUF!
Stop looking back you're not going that way, incearca sa traiesti in prezent.
Pai nici nu am avea de ales, nu?
Eu mi-am facut contul pe TPU in 2014 pentru ca am avut ceva probleme cu calculatorul (computerul) si m-am gadit ca doar aici pot sa primesc raspuns sa pot rezolva orice problema la calculator. A fost cum m-am gandit, si de atunci de cate ori am avut probleme cu calculatorul am intrebat pe TPU. In luna mai anul acesta m-am gandit sa intru la categoria "Dragoste si sex" sa spun la altii ce eu stiu si altii nu; dar intr-o zi am fost criticat de cineva ca vorbesc in bataie de joc, si atunci am vrut sa imi sterg contul. Daca am vazut ca nu pot sa imi sterg singur contul, l-am lasat asa, dar nu am mai intrat pe TPU. Acum am intrat doar pentru ca am primit email despre aceasta postare
Cred ca e unul dintre singurele lucruri de care nu m-as lasa