Nu timpenii ca aici. Dar unele sint aparent destul de naive. Oricum, e un site FOARTE interesant si util.
Ah, da.
Deja îmi lipsesc unele lucruri... dragostea declarată lui B, posturile despre B, comentariile despre B.
Ah, şi da, mi-ar lipsi persoanele cu care încă vorbesc de pe TPU.
Şi răspunsurile unora.
Şi nu ştiu, poate de mai multe chestii.
Atunci eram okey. Acum sunt distrusa.
Tin minte ca ai incercat sa ma ajuti la matematica
Pe cand intram eu era unu care punea intrebari la misto. Una mi-a ramas in minte. Zicea ca intr-o seara a sarit gardu la vecinu lui ca sa-i batjocoreasca capra. Intrebarea lui era daca capra poate ramane gravida si daca da ce sa faca? S-o omoare?
Raspund mai tarziu...scuze
In ultima vreme am intrat cam o data pe saptamana, viata mea e o calatorie continua nu stau locului niciodata dar in fine...
Nu stiu cum era TPU inainte dar eu cand mi l-am facut nici nu stiam sa umblu pe el Nu mi se parea interesant, sincer...pana mi-ai raspuns tu la o intrebare si am inceput sa vorbim, si prin tine am mai cunoscut si alte persoane. Asta m-a motivat sa continui sa intru aici, altfel mi-l stergeam de mult, oricum nu stiu cat o sa mai stau pe aici, timpul din pacate nu imi mai permite...
Sincera să fiu nu am citit pînă la sfârșit întrebarea,nu ca m-am plictisit,ci am înțeles de la bun început contextul întrebării.Ei bine,eu la început mi-am făcut cont de pe facebook,si în nume era indicat si anii mei, evident, atunci cînd răspundeam la o întrebarea, incepea lumea să sară pe mine, ca sunt prea mică ca să îmi dau cu părerea si in special cu asa idei.Asa ca mi-am făcut un alt cont anonim.In fine cel mai mult mi-a plăcut faptul că pot ajuta pe cei din jur sau măcar să împart o idee.O să îmi fie dor de orele care le petreceam focusata doar aici, ore în care îmi făceam prieteni care gindeau ca mine, ore in care scăpăm de griji.Astazi am intrat după 2 luni, cred, si am găsit totul ca înainte, insa parcă farmecul acestui site s-a mai pierdut acum, nu stiu de ce...
O sa imi fie dor de Ray. Nu o sa mai gasesti un virgin cu un iq de rama care sa poata scrie in alfabetul reptilian. Ahh, sweet memories...
Adica ce ma, ramele virgine nu au dreptul la prieteni?
Ar trebui să fie tot mai multă linişte! Însă se pare că e din ce în ce mai aglomerat, cu mai multe întrebări, deci ar trebui să fie şi răspunsuri! Şi nu ştiu de ce să îţi fie dor de ce a fost odată? Până la urmă cine a creat acest site nu de aceea l-a creat: să ajute!
Nu mi s-ar schimba ziua cu nimic. Nu am "momente frumoase " de care sa imi amintesc. Nu prea stiu ce inseamna la voi "momente frumoase" aici pe site. Daca era vorba de viata reala mai intelegeam.
Pai eu nu prea mai sunt asa activ
Vine vacanta si nu am pofta de invatat
UnchiulRamiz întreabă: