Ajungi sa te plictisesti, fiindca cumva intrebarile se tot repeta chiar daca sunt de la useri diferiti. Ideea sit ului e draguta, sa poti ajuta sa poti sa dai un sfat si sa primesti. Am si invatat lucruri noi, nu am stiut niciodata cat de greu le e si baietilor sa abordeze fete, cat de urata e pentru ei zona prieteniei etc
Mi-ar fi dor de intrebarile tragicomice de la categoria 'Dragoste si sex'. Erau multe intr-o perioada.
Daca se inchide TPU, activez mai mult pe Quora, ma inscriu pe Reddit, asta este, viata merge inainte.
Prima dată? Am fost în 2018 și într-un fel mi-e dor de vremea aia, că nu înțelegeam aproape nimic. Ehh, m-am mai „maturizat" de atunci. Crezi că mai rezista atâta timp contul ăsta dacă rămâneam la fel de?
Dacă s-ar închide?
Aș intra pe yahoo answers, am cont cred că și pe acolo. N-am văzut nimic de pe acolo, adică nu am fost „activă", dar din câte am auzit, oamenii de pe acolo doar de „caterincă" se țin. Pe quora nu e așa de interesant. Mai intru rar pe acolo și mai răspund la câte ceva, dar foarte rar.