anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, dacă voi ați primi o fată/femeie la voi în casă (întrebare pentru bărbați) și voi vă cunoașteți deja de ceva timp, dar ea încă nu are încredere în voi și stă numai cu electroșocul în mâini "în caz de orice" cum ați reacționa?

V-ar durea că ea nu are încredere în voi deși voi i-ați povestit toată viața voastră și chiar și cele mai cringe fapte ale voastre?

O vedeți ca pe o psihopată/nebună că stă numai cu ăla în mână?

Vi se pare asta ca și când ar fi paranoie din partea ei?

Vi se pare o ciudată/dubioasă și v-ar băga în sperieți și ați judeca-o sau ați înțelege-o și ați aștepta până ea prinde încredere în voi?

30 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

E putin ciudat sa stea cu electrosocul in mana, de ce ar accepta sa vina in casa la tine cand are o retinere asa mare?
Plus ca o fata se simte confortabil in prezenta ta in momentul cand esti relaxat, degeaba ii povestesti viata ta vorbind repede, stand cu corpul incordat si cu vocea subtiata, normal ca ii transmiti starea non verbal, nu conteaza doar cuvintele.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand... De ce as invita in casa pe cineva care tine electroșocul in mana?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Păi cine m-a invitat nu știa că eu îl dețin.
Dar eram pentru prima dată la amicul meu pe care-l cunosteam de pe vremea facultății. Ne-am prezentat viața online și am mai vorbit la telefon, însă în rest nu știam prea multe despre el.
El era din Buzău, dar acum șade în Brașov și am fost la el în vizită. El stă încă într-un cămin studențesc, deoarece face faculta acolo, el fiind cu vreo 3 ani mai mic decât mine. Eu mi-am luat cameră la un hotel din Brașov happy însă omul m-a invitat și pe la el prin cămin și am vorbit și am stat la el în cameră happy însă pe acolo mai intrau și ieșeau colegi de-ai lui și cum eu am văzut numai bărbati străini, m-am speriat. straight face
Și am stat numai cu mâna pe el. Pe electroșoc. straight face
Ăilalți nu știau, însă ce am eu în mână, credeau că e un ruj happy dar când ei au plecat din cameră, i-am spus tipului ce țin în mână și m-a rugat să încetez, dar eu nu am vrut și apoi după vreo jum de oră de privit unul la altul, el s-a supărat și m-a dat afară. Apoi am plecat singură la gară, noroc că mai aveam bani de taxi și am reușit să găsesc unul. Căci era chiar ultima zi când am stat la el. Predasem camera și nu am mai avut unde să stau. Și el s-a oferit să mă cazeze în camera lui de cămin, de la 12 după amiaza până seara, că pe seară luasem bilet spre București. Și pe zi a fost cum a mai fost, că era mai cald și am stat în grădina căminului și ne-am plimbat prin împrejurimi, însă pe seară se lăsase frigul și omul a vrut să intrăm în cameră la el.
Eu în el aveam încredere deoarece el a și venit o dată la mine acasă, când am avut eu o operație la picior și o dată tot așa în București, dar ne-am întâlnit în public pe străzile din București. În rest, nu ne-am prea văzut face to face și acum fiind eu în camera lui de cămin, unde mai erau și alți băieți/bărbați, ce ați fi vrut să fac?
Trebuia să mă apăr, cumva, nu?! În caz de orice. happy
Dar tipul s-a speriat, supărat și mai m-a și abandonat înainte de a pleca la gară. Pfff straight face și cică ei sunt bărbați, niște papă lapte care se sperie de o femeie cu electroșoc, însă adevărul este că ei niciodată nu o vor păți. Doar noi, o vom încasa mereu. Și cu electroșocul în brațe și fără.
Mi-a distrus toată vacanța tipul ăsta.
Cam fricoși bărbații ăștia car3 s3 dau mereu macho mani și mereu ar vrea sa violeze ceva.
Sper să moară toți bărbații, că nu-i mai suport. Doamne!
Mare greșeală a făcut că a creat pe Adam pe pământul ăsta. Nenorocit și el de-altfel.

| dullcat a răspuns:

Electrosocul il folosesti pe strada. Daca il folosesti si inauntru, atunci inseamna ca in mod clar nu ai ce cauta la acea persoana in locuinta proprie pentru ca nu ai incredere in ea.Cand capeti incredere abia atunci incepeti sa va vizitati.

| GabiDumitrescu a răspuns:

As pune mina pe ea cit mai non-sexual cu putinta si i-as preda putina fizica, explicindu-i ca daca o ating in continuare sexual si foloseste ala pe mine, se socheaza si pe ea si statistica spune ca eu o sa rezist mai mult. Apoi as lua mina de pe ea si i-as spune sa lase dracia deoparte sau sa se duca frumos la un psihiatru, ca are probleme mari. Nu as avea ce intelege, pentru ca e absolut stupid, ridicol, si lipsit de logica.

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Păi chiar dacă fata e pentru prima dată în casa unui amic, pe care-l cunoștea doar după Facebook?!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

So what? Eu m-am intilnit cu o gagica de pe Tinder pe care o vedeam prima oara si am mers la un ceai. La 11 noaptea. Intr-un apartament. Care ceai fix ceai a fost. La fel, cu o alta, m-am vazut prima oara si am petrecut o noapte intr-un apartament. Alt apartament, alt oras. No sex. Am stat la povesti, i-am facut clatite, am dormit in camere diferite. A doua oara ne-am vazut in alt oras, alt apartament, am dormit in acelasi pat, chit ca ea sub o patura diferita. Ziua urmatoare am facut un photo session nude. Nu, n-am facut sex nici de data asta. Si in nici unul dintre cazuri nu erau cu electrosocul dupa ele. Se cheama INCREDERE. In propriile instincte si in cei din jur. Daca n-ai asa ceva... mai bine stai acasa.

Sincer, da.
Oamenii nu au ce să caute în viața mea.
Sunt doar niște ipocriți nenorociți, sper să se ducă dracu cu toții.
N-am văzut așa oameni răi de când mama m-a făcut.
Sper să moară toți.
Sorry, că zic asta cuiva care mi- e drag pe aici, dar am obosit să fiu luată de proastă si fraierită de toți cioflingarii și toți boschetarii.

Pai ce ai patit ma rog? In 99% din cazuri a fi luat de fraier/a tine de atitudinea ta si ce lasi sa se inteleaga.

Fie, domnule Gabi, și pentru că respir e tot vina mea.
Dar am obosit să mi spună tot lumea că "vai ce nice ești, ce suflet bun ai, nu aș vrea să ți-o tragă cineva/să te fraierească cineva" și fix cei care-ți spun cât de bună ești, profită primii de tine.
Am obosit.
Dar de ce să fie doar vina mea?
Dacă e vina mea atunci mă duc dracu și nu mai vorbesc cu nimeni.

Asta cu fraiereala... nu lasi loc de fraiereala, nu esti fraierit/a. Si trebuie sa incerci sa fii cit mai relaxat/a. Ca pana la urma ce ai de pierdut?

| VoidEternal a răspuns:

Daca te-as invita la mine in casa și tu ai sta cu tazerul in mana mi-ar fi clar că nu te simți în siguranță și te-as invita sa pleci.

Dar tu nu ai ce căuta în casa acelui om dacă simți nevoia să stai cu mana pe trăgaci ca să zic așa.

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Păi eu m-am invitat la el. Căci voiam să cunosc un nou oraș și voiam să și-l revăd pe Alex, primul meu amic băiat happy dar cu care m-am certat în trecut la cuțite și pe care îl cunoșteam doar de pe Facebook și din ce am vorbit la telefon.
Ne știam viața foarte bine, zic eu, asta evident dacă mi-ar fi spus adevărul. happy
Însă eu mi-am luat 2 zile o cameră de hotel, în care a stat și el cu mine, căci îmi era frică să stau singură happy și în ziua cu check-out ul trebuia să mai stau până seara, că atunci luasem biletul de întoarcere și pe zi ne-am plimbat prin împrejurimi, dar pe seară se răcorise și omul a propus să mergem la el în cameră.
Însă eu nu știam sigur ce e. Eu de obicei mereu când stau lângă un bărbat sau băiat în casa lui sau într-o zonă cunoscută de el, am impresia că el poate oricând să-mi facă ceva, ori fiind vreun Dhamer dubios, ori vreun interlop. Și mi-era frică. Și omul s-a supărat. Dar eu am încercat să-i explic că e prima dată când vin la el în casă. După ce voi repeta acțiunea asta, o să prind încredere deplină în el. happy
Dar nu a mai fost cale de întoarcere, s-a supărat rău și m-a gonit. straight face
Halal bărbați.

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Repet, daca nu te simteai in siguranta nu acceptai propunerea de a merge la el in camera. Inventai o scuza sau ii spuneai in fata adevarul.

Nu se incadreaza nicidecum la un comportament normal ce ai facut tu. E ca si cum ai fi stat cu cutitul in mana. Da, e comportament de psycho.

Ce credeai ca se poate intampla intr-o camera de camin ziua, unde se plimba mereu lumea? Viol in grup? Astea sunt ideile tale, majoritatea oamenilor de pe planeta Pamant nu vor sa violeze pe nimeni, poti sta linistita. De asta ti-a zis sa pleci, nu pentru ca ii era frica de tine.

Daca ti-e frica de anumite situatii le eviti, nu mergi cu capul inainte si stai in pozitie de atac tot timpul.

Apropo:

"Păi da de la grădiniță am fost agresată psihologic și verbal și umilită de voi, bărbații."

Nu ai fost umilita de "noi barbatii". Ai fost umilita de un singur individ (sau ma rog, poate mai multi) care s-a/s-au nimerit sa fie "barbat/barbati". Desi mai mult ca sigur era un copil. CO-PIL. Copil de gradinita, chiar.

Last time I checked nu doar "barbatii" umilesc fetele, de multe ori bulling-ul cel mai crud vine de la fete pentru alte fete.

| siriusblack98 a răspuns (pentru VoidEternal):

Ai explicat foarte bine si foarte frumos dar tot nu o sa priceapa nimic. Ea crede ca daca si a luat bullying in copilarie pe la gradinita, toti barbatii asteapta sa iasa ea din casa si sa o violeze in grup asa ca i se pare justificata actiunea ei de a sta cu arma in mana in pozitite de atac peste tot unde se duce si exista si un amarat care habar n are ca nebuna asteapta sa stranute doar ca sa aiba motiv sa l omoare. Si eu mi am luat bullying prin liceu/scoala generala de la colegii mai mari ca marea majoritate dar nu stau cu arma pregatita sa dau la oameni in cap, asta ar fi deja caz de tratament psihiatric. Imi pare rau doar ca nu o cunosc personal ca sincer i as fi facut reclamatie, e clar ca o astfel de persoana chiar reprezinta un pericol public. Trece naiba unul pe langa ea si o atinge din greseala prin aglomeratie ceva, scoate psihopata cutitul si ii taie beregata.

| anonim_4396 explică (pentru siriusblack98):

Faci afirmații nefondate și eronate, băi.
Eu 28 de ani am trecut prin toate umilințele posibile, căci poate la tine bullyingul s-a încheiat la școală, la mine se continuă zilnic de la familie, prieteni și oricine mă înconjoară și mă agresează zilnic psihologic și mă umilesc prin replici ca "ce o să poți face tu?" "Nu o să realizezi nimic" "din cauza felului tău de a fi, o să rămâi o looser" ba chiar deși am devenit adult, mi s-a aruncat cu pietre în mine pe motiv că sunt grasă și asta de la niște copii, care îmi mai puteau fi și elevi, cam aici am ajuns cu bullyingul și rasismul și uite că nu am sărit la beregata nimănui, băi.
Am sunat sincer atunci la poliție și poliția nu a putut veni pe motiv că nu am știut să le spun adresa, însă zona aia de mlaștină nici nu avea adresă căci doar se făcuse parcul la noi aici și la dracu de avea adresă. Deci eu puteam să fiu și violată, omorâtă sau răpită acolo, că poliția nu dădea 2 bani pe plângerea mea. Ca să vezi ce dracu mai face poliția astăzi. Nada. Iar mie una cu vag*n mi-a rămas să mă descurc singură și cum pot. Mă apăr cu ce pot. Forță fizică nu am deci îmi rămân armele albe.

Deci nu-ți permit să faci acuzații nefondate dacă nu știi cine sunt și de fapt cât las eu de la mine și cât de pașnică sunt.
Eu am fost bătută la generală, băi, tot de ăștia ca tine cu pen*s și am ținut în mine 5 ani și ei dădeau cu rigle, crete și mă umileau zilnic pe cum arăt și eu le dădeam șervețele. Ajunsesem prin clasa a 7 a să cumpăr și câte 5-7 pachete de șervețele pe zi, de care sesizase până și mama că consum cam multe pachete într-o doar o zi și nu am spus la nimeni nimic.
Deci poate tu ai avut și norocul să te aperi imediat cum cineva te agresează și de aici nu ai sedimentat traume, însă eu iert mereu și las de la mine, dau șanse peste șanse până confrunt, deci uneori pot accepta până și abuzul emoțional sau fizic dacă nu pot să mă apăr sau persoana îmi este dragă, dar asta nu înseamnă că mă las să mă transforme ei în victimă.
Și deci îmi permit să am arme albe știind cine sunt si câte suport și îndur.
Însă eu așa consider și așa voi proceda mereu.
Ori decâte ori voi ajunge în casa unui bărbat pe care-l cunosc pentru prima dată sau doar din online, voi veni cu muniție după mine. Însă evident pe care nu o voi folosi cum ai spus tu de nebună. Ci doar de necesitate.
Crezi ce vrei, căci oricum nu dau 2 bani pe părerea ta, eronată.
Nu mă cunoști, cunoști doar ce am spus aici, așa că shut up.
Habar nu ai cum sunt.
Și am spus cuiva mai sus.
Am explicat pe șleau, că tu prin prisma pen*sului ce-l deții și al testosteronului crescut, niciodată, dar niciodată nu o să o pățești. Eu da, căci am ovare, vag*n și nu am forță fizică. Mai ales căci am și niște kilograme în plus care m-ar face să nu pot fugi prea mult și la un pumn, m-aș dezechilibra mai repede și aș cădea, însă evident îmi rămâne unicul avantaj că nu mă poate ridica nimeni. Deci de răpit, doar dacă e organizație în spate și mă ridică mai mulți. În rest unul nu are cum.
Însă de rănit, mă poate răni, fizic, psihologic sau viola.
Deci vezi-ți de treaba ta, dacă tu ai pen*s nu o să pricepi niciodată o persoană cu vag*n și mai ales una sensibilă care a văzut răutate și în pietre, nu doar în oameni. Pământul în sine emană doar răutate. Așa că taci naibi dacă nu știi prin ce am trecut eu de-a lungul vieții.

| siriusblack98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din nou, crede ma ca nu m-am obosit sa citesc nici macar 2 randuri, m-am oprit la primul rand cand am vazut "bai". Din nou, iti recomand un psihiatru pentru ca traiesti in propria lume si reprezinti un pericol public de vreme ce ai impresia ca toti barbatii vor sa iti faca tie rau si umbli cu arme albe la tine. Cauta ajutor de specialitate la un spital de psihiatrie!

Du-te dracu!

Ladies first!

| siriusblack98 a răspuns:

In ce sens sa o primesc in casa mea? Da mai multe detalii. Sa o primesc ca si musafir sa bem o cafea si sa mancam un fursec ori sa o primesc ca altceva? Nu au ce sa caute oamenii cu probleme psihice cu arme in mana in casa mea. Si nici nu as continua discutiile cu o astfel de persoana. "O vedeți ca pe o psihopată/nebună că stă numai cu ăla în mână? " pai logic in pana mea. Daca m ai chema pe la tine sa bem o cafea si ma vezi cu un box de otel/cutit sau aparat cu electrosocuri in mana ai sta relaxata sau te ai intreba ce dracu e in capul meu si ce am de gand sa fac? "Vi se pare o ciudată/dubioasă și v-ar băga în sperieți și ați judeca-o sau ați înțelege-o și ați aștepta până ea prinde încredere în voi? " aici nu e vorba de ciudata sau paranoica, e vorba despre probleme psihice grave si netratate. Nu astept nimic, zboara din casa mea in secunda doi. Da, stiu, sirius=om rau ca nu vrea sa riste sa fie omorat in propria locuinta de oameni nebuni.

Trist că asta e părerea ta.
Și da, asta a fost și a amicului meu și m-a dat afară din camera lui de cămin.
Dar voi bărbații nu înțelegeți niciodată femeile.
Femeile mereu au trebuit să se apere dublu.
Evident că tu, la fel ca și amicul meu, dacă sunteți bărbați și nimeni nu vă poate face nimic, evident că nu o să înțelegeți never.
Tu și amicul meu, chiar dacă eu sau o tipă ar folosi, cuțitul, electroșocul sau orice altceva, voi nu cădeți lați din prima, că voi aveți mai multă putere, dacă vă dăm una, noi fizic și biologic vorbind nu o să vă clintim nici măcar 3 milimetri mai încolo, voi dacă ripostați sau chiar dați, ne lipiți de pereți.
Să continui?!

Voi dacă sunteți violați, să zicem, oarecum, deși biologic vorbind, voi nu prea aveți cum să fiți violați. happy Dar să zicem că una v-ar viola, voi nu nașteți copii. Noi da! Și pe bune acum, la dracu.
Care bărbat violator se mai gândește și la faptul că o să o lase pe una gravidă? Măcar dacă vă satisfaceți nevoile biologice, faceți-o dracului cu prezervativ.
Apoi cea mai mare problemă a secolului 21, interlopia și proxenetismul.
Și la fel, cine sunt cele mai căutate și exploatate în această industrie?
Clar, noi.
Și cine sunt cei mai buni călăi? Evident voi.winking
Iar deja loverboy e învechită metoda, acum sunt n alte nebunii și metode prin care să te răpească nenorociții, însă nici loverboy method, nu a dat niciodată greș.winking

Și dacă mă mai gândesc, mai găsesc, cred, ar mai fi alte prostii prin care voi dragi bărbați ne sunteți superiori în forță fizică și putere.
Deci eu ce pot face în aceste situații? Decât să mă apăr cum pot și eu.
Adică cu o armă albă. E unica ce îmi va da un mic răgaz în cazul a ceva, deși oricum dacă în spate ar fi o organizație mai mare, bănui că degeaba aș folosi electroșocul pe el, omul cu care stau în cameră, pentru că și va pune lacheii la ușă sau pe undeva să mă atace și răpească.
Deci? Ce ai de spus acum? Oare să stau cu mâinile în sân când în joc e viața mea?
Și sincer, nu prea dau 2 bani pe viața mea. Adică măcar dacă m-ar ucide, dar ar face-o rapid, ar fi fain. Vreau oricum să scap dracului de viața asta de ra*at. Însă dacă e tot ce am spus mai sus, tu pricepi că nu mor și voi trăi, ori ca să mă chinui să mă screm în dureri să am un copil, pe care îl voi traumatiza oricum din pântec și care va fi condamnat la o altă viață de ra*at sau dacă nu îmi va rămâne avortul și un păcat de moarte pe conștiință și viață. straight face
Iar dacă nu e un violator acolo ci un proxenet, nici nu vreau să scriu aici coșmarul pe care l-aș trăi și mereu.
Măcar cu un violator va fi o dată și gata și hai fie, cu o terapie pe viață și pastile pe viață, cine știe poate chiar cresc și copilul și poate așa voi avea noroc chiar în viață prin propriul copil. Cine știe.
Dar la produs, nu voi scăpa never.
Și nici nu e viața ca în filme, ca să zici că printre clienții mei, va veni un prinț salvator ce mă va plăcea și poate mă va scoate din acel infern.
Ci doar voi fi bătută, găurită, maltratată și mai mult ca sigur, băutura mea de toate zilele va fi sper*a tuturor nenorociților.
Să continui?
Te mai ține?!
Deși am uitat că tot diferența dintre mine (femeie) și tine (bărbat) e că tot eu și altele de pe aici care vor citi, se vor îngrozi, auzind la ce pot cădea pradă voi niciodată nu o să înțelegeți, nu aveți cum. Nici măcar o empatie nu aveți cum să manifestați.
Biologic vorbind, voi nu o să înțelegeți niciodată la ce dureri suntem noi femeile expuse și acum cred că de fapt tot femeile or să-mi sară în cap, pentru ce o să zic, însă asta e părerea mea.
Părerea mea e că degeaba s-au luptat femeile să fie egale cu voi, bărbații. Noi niciodată nu vom fi. Noi mereu, biologic și anatomic vorbind, vom fi inferioare vouă.
Mdea, facem un box, ne scoatem ovarele preventiv, naștem prin cezariană azi, ca să nu mai simțim dureri, ne mai uităm la filme horror ca să nu mai credem în iubire sau ne îngrășem sau umblăm nearanjate și ne facem urâte special, să nu cădem pradă
loverboy-lor, însă în ziua de azi, la ce fetishuri au ajuns să aibă bărbații, nu m-ar mira să se caute toată gama de femei. Deci niciodată noi nu vom fi puternice fizic ca voi, și niciodată nu vom fi suficient de ferite de voi, bărbații.

Crede mă ca nici nu m-am obosit macar sa citesc pomelnicul pe care mi l ai scris acolo. Daca tu ești aia care sta cu arma în mână în casele oamenilor, mergi și caută ajutor specializat la psihiatru ca TPU nu rezolva probleme medicale. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Doamne fereste, nu as primi o asemenea nebuna in casa.E prea frumoasa viata si sunt multe fete frumoase care ma asteapta si sunt pregatite pentru mine.

| LordCristobal a răspuns:

Doar o fata care a fost violata sau hartuita poate sa aiba comportamentul asta.

| anonim_4396 explică (pentru LordCristobal):

Păi da happy de la grădiniță am fost agresată psihologic și verbal și umilită de voi, bărbații. happy
Deci, cu coatele, cu unghiile, cu dinții, cu foarfeci, cu electroșocuri, cu ce prind și pot trebuie să mă apăr.
Nu crezi?! happy

Eu cred ca ești un pericol public și nu ar trebui sa mai umbli libera pe strada până nu te internezi la un spital de boli mintale daca ai asemenea apucături. Cheers!

| SpoiledBrat a răspuns:

Trebuie sa te raporteze cineva imediat posibil