| Laly06062000 a întrebat:

Hei! De 2 luni primesc mesaje de la cei de la un anumit site ( incepe cu FanB.) cum ca am castigat 5 $ si tot asa in fiecare zi, s-au strans vreo 1100$, faza e ca eu nu am nici o treaba cu ei si nu am apasat nicaieri, nici nu stiu de ce imi trimit mesaje. Ce e de facut? Am citit si pe alte site-uri si am auzit ca unora li s-au luat bani, nu prea inteleg ce e cu acest site, dar e posibil cumva intr-o zi sa-mi ceara bani sau ceva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca zici de Fanbox. N-au cum sa-ti ceara bani daca n-ai apasat nicaieri, dar site-ul ala e facut ca sa pacaleasca oamenii si sa le ia bani, nu sa le dea.

2 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Nu, nu e posibil ca cineva să-ți ia bani dacă nu i-ai dat pin'ul de la card sau ceva de genul.
Dacă ai un noroc chior ciudat și ieșit din comun, daca planetele s-au aliniat și dacă Dumnezeu ține cu tine, s-ar putea să fie adevărat și să primești niște bani, dar de luat, încă o data, nu.
Totuși, încearcă să dai pe aia, să vezi ce îți zice, dar fac pariu că o să-ți ceară vreun cont din bancă sau ceva, iar atunci, e clar țeapă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blochezi numărul/mailul de la care îți vin mesajele.
Nu-ți dă nimeni bani fără niciun motiv.