| AndaAlexandra a întrebat:

Hei. De ce ne pierdem timpul încercând să înțelegem cum funcționează lumea? Ce importanță are dacă Pământul e plat sau rotund? Încercând sa descifrăm aceasta enigma nu facem decat sa ne învrăjbim, intrând în polemici degeaba. De ce nu putem pur și simplu să ne bucurăm de viață, de natura, de lumea în care trăim și de tot ce ne înconjoară? E chiar atât de important să știm ce forma are Pământul?

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dar nu e nicio polemica despre forma pamantului. Lucrurile sunt clare, nu stiu cine pierde timpul cu asta

| J0B0MAT a răspuns:

Asta poate spune și despre tine oricine de ce ar fi important să îți pierzi timpul în natură. Fiecare își petrece timpul cum îi place, cum consideră că este benefic pentru el, omenire, evoluție sau degeaba. Până la urmă oricum murim cu toții și așa totul este o pierdere de timp.Ce importanță are pentru noi, omenire că îți petreci tu timpul în natură?! Pentru omenire poate are importanță descifrarea misterelor planetei, pentru a înțelege mai bine cum funcționează, cum o putem apăra, ajuta.

| Dismally a răspuns:

E destul de important, daca ar fi plat cum cred unii ar trebui sa ai grija pe unde calci, cand ajungi la capatul lui ai cadea in gol big grin De aia avem creier, sa gandim, sa intelegem cum functioneaza lucrurile si sa evoluam, fara astfel de intrebari nu aveam astazi nici medicina nici tehnologie, nimic din lumea civilizata, am fi trait in pesteri si muream pe la 30 - 35 de ani maxim.

| VoidEternal a răspuns:

Forma pământului nu e o enigmă.

Enigma e cum de mai exista oameni suficient de cretini încât să combată adevăruri factuale.

| TimberWolf a răspuns:

Pai asta e problema, nu e nici plat si nici rotund. Pamantul are forma aproape sferica putin bombata la ecuator si turtita la poli.

| 1onurSimion a răspuns:

Eu nu pot vedea frumusețea și bucuria fericirea în același loc unde este atâta ne dreptate și atâta răutate atâta dușmănie între noi oamenii.Pentru mine are importantă Absolut totul. Nu accept nu vreau sa accept și nu voi accepta Niciodată soarele sa facă căldură și "omului" care provoacă suferință altora oamenii și eu să visez cu ochii deschiși să-mi văd de cheful meu când în lume este atâta haos răutate dușmănie urâ invidie iar eu sa iau de bine totul nu nu există așa ceva la mine.

| AndaAlexandra explică (pentru 1onurSimion):

Și cine provoacă toată această ura și dușmănie? Nu omul?

| 1onurSimion a răspuns (pentru AndaAlexandra):

Da omu fără Dumnezeu omul fără frică de Dumnezeu proxeneți criminali drogați violatori pedofilii și toate specile de "oamenii" dezumanizați când ăștia își fac de cap pe lumea asta cum eu sa fi atâta de orb și sa iau totul de bine și de bun ăștia nu-i iartă nici Dumnezeu la câte fapte...

Bine înțeles că "omul" fără Dumnezeu o sa facă rău în tot deauan o să dezbină oamenii între ei o sa creze dușmănie între ei o săi facă să se omoare între ei iar asta se vede în zilele timpurile în care "trăim" cu atâta crime atâta dușmănie răutate între noi pentru ce? Și cum sa fiu atâta de orb să-mi vad eu de cheful meu când pe Pământul asta este atâta ne dreptate cum sa "accept eu așa ceva? Mai bine mor în cele mai chinuite și dezumazinate moduri feluri mai bine sănt crucificat decât sa acceptat prostia și dezumanizare în timpurile pe care "trăim"

| AndaAlexandra explică (pentru 1onurSimion):

Și cum poți schimba situația? Faci ceva împotriva astora? Crede-mă că Dumnezeu vrea sa îți trăiești viața și să o faci cat mai frumoasa posibil. Lasa-i pe ceilalți pe mana lui.

| 1onurSimion a răspuns (pentru AndaAlexandra):

Eu vorbesc în numele și la persoana mea Doamnă AndaAlexandra.Eu nu am zis ce sa facă lumea Eu am spus ca eu nu pot să visez cu ochii deschiși și să-mi vad de cheful meu sa iau totul de bun și bune când în este atâta nedreptate haos... eu știu că Dumnezeu vrea să-mi trăiesc viața da eu nu am cum nu accept nu pot sa închid ochii și să-mi vad de "viața mea""fericirea" mea când există atâta dezumanizare și prostie. Eu nu pot spune și să-mi permit să-le spun oamenilor cum să-și trăiască viața fiecarea să-și trăiască viata după plăcerile cheful fericire distracțiile lor eu nu impun Doamne Dumnezeule ferește cine ce sa fac cu viața lui corpul lui trupului lui sufleul lui inima lui să-și facă toți de cap sănt faptele lor nu ale mele.

| goguPatent a răspuns (pentru 1onurSimion):

Stai jos ai 4.
Religia a facut cele mai multe rele in lume de-a lungul istoriei.

| simplaexistenta a răspuns:

De cate ori mi-am pus intrebarea asta... uau.

| Cinic a răspuns:

Daca nu ne pierdeam timpul incercand sa intelegem cum functioneaza lumea, acum eram tot in era preistorica. Nu mai putea pune intrebarea asta pe telefon / pc, pentru ca erai cu o sulita in mana si incercai sa vanezi un mamut. De fapt nici macar sulita nu aveai, ca si aia a aparut in urma unei intrebari. Hmm, oare cum as putea sa ucid mai repede mamutul sau cum sa ma apar de lupi?! Cu un bat lung si subtire ar fi foarte util. Hmm, cum as putea face batul asta si mai eficient?! Ce ar fi sa iau o piatra si sa o ascut si sa o leg in capatul batului?! Acum am devenit un vanator mult mai eficient. Si asta se poate aplica la scara macro pentru orice fel de intrebare sau preocupare umana.

| AndaAlexandra explică:

Era o simpla întrebare și văd că se da in altceva laughing

| TimberWolf a răspuns (pentru AndaAlexandra):

Cand o sa cresti tu mare o sa-ti dai seama de ce e important sa stii lucruri in general si cum functioneaza lumea.

| AndaAlexandra explică (pentru TimberWolf):

Cât de mare sa mai cresc?

Nimeni nu a înțeles la ce m-am referit cu această întrebare. Dar în fine. Las-o asa. Am ințeles-o eu.

| TimberWolf a răspuns (pentru AndaAlexandra):

Pai asta e ideea tu nu intelegi, nu are nimeni de ce sa se certe pe tema asta pentru ca nu exista nici-o enigma in legatura cu treaba asta.