Nu stiu cat de real o fi zodiacul, dar pe mine m-au scarbit niste femei rac.
Erau foarte invidioase, si creau jocuri de putere pe care tot ele le pierdeau. Jalnica zodia. Sau jalnice persoanele alea.
Bărbați raci sunt la fel... Manipulator și vor cât mai mult sa controleze totul. Vor o femeie care sa stea drept soldat când intra în casa, si nu numai, gândită lor e atât de absurda
Tu descrii narcisiști, nu o zodie. Narcisiști sunt în toate zodiile.
Si eu sunt rac iar persoanele care m-au cunoscut au o parere despre mine opusa la ce spui tu aici. Am cunoscut si pe cineva ca tine, care imi spunea la inceput ca nu se intelege cu racii, nu ii suporta etc... iar pe urma eram cel mai bun lucru care i s-a intamplat in viata. Sa judeci pe cineva dupa zodie este una din cele mai mari prostii pe care le-am auzit, dar esti libera sa crezi ce vrei, tu vei avea de pierdut.
Nu am cum sa descriu barbatii raci pentru ca nu i-am cunoscut pe toti, nici pe mine nu ma pot descrie pentru ca as putea fi subiectiv, ii las pe altii sa o faca.
Nu am zis nici o secunda ca nu ma înțeleg cu voi, sunteți foarte fain, aveți o personalitate frumoasa.Dar sunteți nesiguri pe voi și manipulatori..Nu accept bărbați pesimiști și posesivi în viata mea, sunt selectivă..Doar ca voi aveți ceva aparte și de fiecare data, în cazul orarui rac am trecut cu vederea multe fiindcă m-a atras ceva inexplicabil. Sunteți greu de înțeles și nu accepți păreri și opinii, va simțiti buricul pământului crezând ca va da dreptul la a face ce vrea și când vrea fără nici o remușcare. Cum prindeți pe cineva în clești voștri pur și simplu il lăsați fără vlaga doar pentru binele vostru. Oferiți iluzii și împachetați diferite caractere pentru fiecare om din preajma voastră, sunteți falși și mincinoși, misogini nici nu mai zic... Va credeți cei mai frumoși, și nu zic nu, sunteți, aveți ceva special, dar neasumarea voastră va bate acel special pe care îl aveți. Și multe altele. Nu judec pe nimeni după zodie dar mereu orice om din viata mea, bărbat sau femeie, se potriveau cu zodiile, de acea cred în zodii fiindcă asemanarile sunt foarte mari.
Poate ca oamenii din viata ta or fi fost asa dar sunt sute de milioane de raci pe planeta asta, chiar crezi ca sunt toti la fel doar pentru ca ai avut tu ghinion cu 4? Poti ocoli barbatii raci dar iti garantez ca vei gasi in continuare oameni falsi, mincinosi, misogini etc. pentru ca asa sunt o parte din oameni, indiferent de zodie si pana nu vei invata sa ii deosebesti te vei frige de mai multe ori.
Am o veste proasta si una si mai proasta pentru tine:
1 - oameni de rahat sunt in orice zodie;
2 - se pare ca esti atrasa de ei.
Pai din start mi-ai dat de inteles ca esti o fata ce merita lasata sa ramana singura daca in loc sa cunosti un om cu bune cu rele sa vezi ce mentalitate are, cum gandeste in anumite circumstante, cum reactioneaza, cum se descurca, ce viziuni de viitor are sau ce ideologii sunt idealurile lui si multe altele care chiar conteaza si sunt necesare in stabilitatea relatiei, pe tine te intereseaza zodiacul ca vezi domn'e sa vedem daca suntem compatibili, ce "avere" are, ce statut social sau mai stiu eu ce porcarii din astea. Pun pariu ca daca auzi ca e ateu il mai iei si la blesteme.
Si nu-mi spune ca tu nu asta cauti cand faci o asemenea postare. Pai iti zic eu ca pe viitor cand auzi ca baiatul e rac, auzind asta dintr-o prima intrebare pusa de tine, pai fugi de rupi pamantul.
Bună
Judeci greșit. Am avut relație cu 2 din acești raci, iar cu ultimul rac am avut cea mai amară și urata experienta alături de el... Si diferența dintre ei a fost doar faptul ca erau diferiți bărbați, în rest acelaș caracter. Eu am o părere despre ei fiindcă am simțit o. Voiam sa știu și alte experiențe și păreri, nimic altceva
Suntem UNICI, fie că sunt băieți, fie că sunt fete.Ai dat peste 4 băieți care aveau un caracter care nu a fost pe placul tău. Însă ceva tot te-a atras la ei, ce anume? Tu personal ce cauți la un băiat? Care sunt dorințele, visele, așteptările tale în ceea ce îl privește pe el? Dacă la cei 4 ai fost atrasă doar de aspectul fizic, sau cel profesional, sau situația financiară, păi atunci nu este de mirare că ți-au lăsat un gust amar. Băiatul care intră în viața ta dacă este cu adevărat cu intenții serioase va dori să cunoască gândurile tale, scopul tău în viață și el la rândul său ți le va spune pe ale lui.
Nu țin cont de fizic, și mai ales financiar, atâta timp cât ma pot întreține singura nu dau atenție la situația financiară. Contează ce vom facem împreună şi ce vom realiza împreună pe plan financiar. Pe mine m-a lăsat un gust amar caracterul, și foarte asemănătoar între acești 4 raci, atâta tot
Dacă minți, pe tine te păcălești, nu pe mine.Tu spui că nu te-a dat pe spate aspectul fizic, atunci ce te-a impresionat la prima vedere la cei 4? Doar tu personal cunoști ce ai accepta sau nu vizavi de comportamentul și felul cum te tratează băiatul, iar la cel mai mic semn, detaliu cum că nu ar fi un băiat cu intenții bune și serioase te desparți.
Gustul amar poate fi de la ficat. Racul, dacă ii mănânci ficatul, asta face, te lasă cu un gust amar. E valabil și pentru femela rac.