Am fost și o să revin, dar deocamdată lucru la o grădi, dar am cerut prea puțin salariu și mă gândeam că ar fi bine să mai fac un ban în plus. Ca să supraviețuiesc. Plus că așa, nu uit nici materia de la primar. Oricum ar fi doar în weekend, pentru că în timpul săptămânii sunt full cu jobul.
Eu lucru la privat acum. Iar tu?
Fără supărare, dar dumneata nu-mi placi, miss sau mister Sierra
Până și domnul Doctorandus și mister Drimero, care nu mi sunt cei mai simpatici domni, mi se par mai ok decât dumneata.
Cum zic vesticii, Cius.
Sau oi fi tot tu Blackann, reîncarnat/deghizat? ) Parcă suni a un alt Blackann. )
Cius!
"Parakeets : Fără supărare, dar dumneata nu-mi placi"
ok, și ca să-ți plac e nevoie să-ți răspund așa CUM VREI TU? Nu mami, asta nu se va intâmpla.
... și e vreo urmă de neadevăr in ce am spus mai sus? "la stat fiind, nu ceri, primești cât e grila, fără negocieri!"
Intrebi - "meditații? Oare aș avea șanse la ciclul primar?"
răspund din prima - " atunci n-ai șanse că iei pita altora"
tot tu, teatral: "ți se pare că asta am întrebat eu"
---------------------
din ce văd ai probleme de ințelegere a unui text. Se mai intâmplă...
Eu nu sunt Sierra, Patricio!
Dar e fratele meu, imi place de el.
Nu exista "cius", exista "Tschuss".
Pune anunt pe olx, meditatii.ro si alte site uri de meditatii.
O fi tare greu... pare ca nu te mai descurci cu nimic daca nu intrebi pe TPU.
Hartia igienica se gaseste la orice supermarket... in caz ca era urmatoarea ta intrebare.
Of.
1. Te apuci de fundul tău și tragi în sus. Așa te poți apuca,
2.Da, ai avea. Ți-am spus cum să te apuci.
Olx ar fi o varianta.
Mulțumesc!
Pui anunturi la ziar! ( evident contracost ), Facebook ( free ), Olx si site-uri de genul...
Matematica e aceea materie extraterestra care face tuturor probleme!
Meditatiile la limbile straine engleza, franceza incep tot mai timpuriu! Inca din clasele 3 - 4!
Hmm, atunci aș cam putea să dau meditații și pe la engleză. Cu franceza nu mă descurc deși la școală îmi plăcea mai mult franceza decât engleza, dar am uitat-o între timp.
Da, cu matematica nu mă prea pricep nici eu, dar ne descurcăm ) învață și profa încă )
Dar să văd, cum reușesc să mă promovez.
Mai incearca sa te promovezi si in randul colegelor tale ( gen, le spui " din vorba in vorba " si lor ca tu doresti sa oferi meditatii in weekend-uri iar ele iti pot trimite si directiona clienti gen, copii unor prietene, cunostinte sau prietene de-ale prietenelor... asa se raspandeste vorba si la un moment dat te trezesti cu clientii la usa!
Okisori întreabă: