| DenisaNicoletaG a întrebat:

Hei, dragilor! kiss
Este buna coaja de banana pentru fata? Impotriva cosurilor?

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Eu nu mi-as pune coaja de banana pe fata. Cojile nu se mananca si nici nu se pun pe fata. Se folosesc multe substante toxice pe ele si daca nu speli calumea risti sa te imbolnavesti. Daca ai cosuri foloseste produse pentru ingrijire, mergi la un dermatolog si o sa scapi de ele.

| DenisaNicoletaG explică (pentru Aasdfghj):

Ce sa vezi? Am mers, am folosit tot felul de produse si nimic...

| Aasdfghj a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Cat timp ai folosit un anumit tratament? Uneori nu exista rabdare iar tramentul facut intr-un timp prea scurt nu poate avea efect. Am avut si eu probleme cu cosurile, acum mai apar maxim 2-3. Le-am tratat cu gel de curatare La Roche Posay, Duo+ si Acne Out. Timp de o luna de zile am luat si antibiotice la recomandarea medicul si numai dupa ce am facut analize hormonale. Daca esti curioasa de ceva, imi poti scrie.

| DenisaNicoletaG explică (pentru Aasdfghj):

Am folosit multe luni la rand si am vazut ca nu se intampla nimic. Am luat si antibiotice, am folosit multe produse, dar chiar nu au avut niciun efect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hidrateazã pielea si ajutã la vindecarea dupã ce ai strâns cosurile, dar nu cred cã opreste cresterea lor.
Ai acnee? Nu se vede.

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! As vrea sa incep sa folosesc si eu. Am, chiar daca nu se vede, intr-o poza se vad lucrurile diferit. kiss

| anonim_4396 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Nici sa ai pielea de bebelus nu e frumos laughing
Oricum e bine sã folosesti metode de infrumusetare naturale in loc de machiaj.

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Eu urasc machiajul. Folosesc rimel, deoarece am genele super micute si nu prea se vad. Deci, nu acopar cu machiaj, nu este asta o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.