Poti sa i cumperi un album foto, si sa pui poze cu voi acolo, iar acela va fi ALBUMUL VOSTRU, cana se sparge, perna se spala si se duce imaginea, tricoul de aseemenea
Ai putea sa alegi o poza de a voastra sa o maresti ai putea chiar sa o editezi gen alb negru si sa o inramezi sau daca ai vreun prieten care se pricepe la portrete l ai putea ruga sa te ajute sa va desenze poza
I-am dat un album cu poze cu texte scrise de mine...altceva? ar fi dragut o perna cu poza noastra sau altceva? nu stiu.e zi de sfant nu e ziua lui de nastere
Din moment ce este doar ziua lui de nume ai putea sa ii mai iei ceva gen o cana cu un mesaj dragut sau amuzant, pastreaza ideile mari si frumoase pentru ziua lui de nastere sa fie mai romantic
Neh... voi va cunoasteti cel mai bine nu-i lua ceva cu text s-ar putea so considere text luat din film sau ceva... orce de la tine daca te iubeste inseamna mult o sa-l faca sasi aminteasca de tine in clipe grele cumparai ceva mai mic sa spun daca ii plac broastele (mdea astea imi palc mie ) iai o broscuta mica sau orce un lantisor ceva sal ia cu el oriunde.Succes si sper sa-i placa :*!
Buna:* Si eu i-am facut o perna personalizata iubitului meu de ziua lui acum o luna, pe fata am pus o poza cu noi doi iar pe spate am scris"Cine sa-ti aduca soarele in zori,cine sa-ti arate curcubeul dupa nori, cine sa-ti vegheze somnul, cine sa-ti duca dorul, cine sa-ti simta privirea cand cerul e senin, cine sa-ti spuna te iubesc, cine sa te alinte... Daca nu eu?! Doamne cat pot sa te iubesc" si bineinteles ca i`a placut si de fiecare data cand nu sunt langa el se ia pernuta in brate :X dulceeee
Ce dragut :X in jur de cat m-ar costa pernuta? si alt text in putine cuvinte vreau sa ii placa mult
Noi facem 4 anisori.pai de ex eu de ziua lui i-am daruit un album cu toate pozele cu noi. pupici :*
Pai eu am fost la un magazin care personalizeaza lucruri si mi-au spus sa nu aduc eu perna ca perna iau de la ei, ca pot face doar pe un anumit material:X Si am luat o perna in forma de inima, Sincer ma ajuns foarte putin ma asteptam la mai mult avand in vedere ca perna am luat`o de la ei. Eu am dat 40 de lei:d Mai mult de 50 de lei nu te ajunge. Si chiar se merita
Fratele meu si-a personalizat pentru el si pentru iubita lui niste tricouri:X Pe fata la el scrie "I love my girlfriend Andreea" si la el."I love my boyfriend octavian" si o inima mare iar pe spate la el apare un omulet care sta in genunchi cu un buchet de flori si zboara petale de flori... iar la ea apare continuarea) o fata care prinde petalele de flori...care zboara de la "el". super dragu Ador chestile astea, avand in vedere ca sunt o fire romantica
Frumos.mersi.te pup
Tu cati ani ai? as vrea sa vorbesc cu cineva cand am probleme sau cand sunt fericita si nu stiu ma atasez foarte repede de oameni
Mie imi ziciSi eu la fel sunt...ma atasez mult mult mult prea repede de oameni.Am 17 ani :* in curand 18:*Pup daca vrei sa mai vb lasa`mi mesaj cu id tau.
Eu nu m multa experienta dar ti-as recomanda sa spui ceva din inima ceva inocent si nu foarte siropos :3
Cum ar fih? vreau idei?