| madutapapusa a întrebat:

Hei e ziua iubitului nu e ziua lui de nastere.as vrea sa ii iau o pernuta q poza noastra pe ea? sau o cana? altceva idei? ce text sa pun? te voi iubi mereu sau altceva? sfaturi?

22 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O perinita cu poza voastra pe ea este mai potrivita

| ionica56 a răspuns:

Poti sa i cumperi un album foto, si sa pui poze cu voi acolo, iar acela va fi ALBUMUL VOSTRU, cana se sparge, perna se spala si se duce imaginea, tricoul de aseemenea

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce cadouri stupide, ala vrea sex nu jucariii

| iubesc a răspuns:

Ar fi faina o pernuta cu poza voastra si alaturi un te iubesc sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Lasa pernuta.
O cina romantica +o noapte de neuitat ar fi cel mai frumos dar.
Te pup!

| Ycu a răspuns:

Un test de sarcina pozitiv.

| purplestar9494 a răspuns:

Ai putea sa alegi o poza de a voastra sa o maresti ai putea chiar sa o editezi gen alb negru si sa o inramezi sau daca ai vreun prieten care se pricepe la portrete l ai putea ruga sa te ajute sa va desenze poza happy

| madutapapusa explică (pentru purplestar9494):

I-am dat un album cu poze cu texte scrise de mine...altceva? ar fi dragut o perna cu poza noastra sau altceva? nu stiu.e zi de sfant nu e ziua lui de nastere

| purplestar9494 a răspuns (pentru madutapapusa):

Din moment ce este doar ziua lui de nume ai putea sa ii mai iei ceva gen o cana cu un mesaj dragut sau amuzant, pastreaza ideile mari si frumoase pentru ziua lui de nastere sa fie mai romantic big grin

| Blu3Smyle a răspuns:

Neh... voi va cunoasteti cel mai bine nu-i lua ceva cu text s-ar putea so considere text luat din film sau ceva... orce de la tine daca te iubeste inseamna mult o sa-l faca sasi aminteasca de tine in clipe grele cumparai ceva mai mic sa spun daca ii plac broastele (mdea astea imi palc mie laughing ) iai o broscuta mica sau orce un lantisor ceva sal ia cu el oriunde.Succes si sper sa-i placa :*!

| Aqustic a răspuns:

Un catelus laughing

| iNàяiš a răspuns:

Buna:* Si eu i-am facut o perna personalizata iubitului meu de ziua lui acum o luna, pe fata am pus o poza cu noi doi iar pe spate am scris"Cine sa-ti aduca soarele in zori,cine sa-ti arate curcubeul dupa nori, cine sa-ti vegheze somnul, cine sa-ti duca dorul, cine sa-ti simta privirea cand cerul e senin, cine sa-ti spuna te iubesc, cine sa te alinte... Daca nu eu?! Doamne cat pot sa te iubesc" si bineinteles ca i`a placut si de fiecare data cand nu sunt langa el se ia pernuta in brate :Xpuppy dog eyes dulceeee

| iNàяiš a răspuns (pentru iNàяiš):

puppy dog eyes Daca ai vreo alta idee sa imi spui si mie, pentru ca intr-o luna facem 2 ani de cand suntem impreuna si nu prea am idei ce pot sa ii mai fac/cumparlaughing)puppy dog eyesPup scumpa:*

| madutapapusa explică (pentru iNàяiš):

Ce dragut :X in jur de cat m-ar costa pernuta? si alt text in putine cuvinte vreau sa ii placa mult

Noi facem 4 anisori.pai de ex eu de ziua lui i-am daruit un album cu toate pozele cu noi. pupici :*

| iNàяiš a răspuns (pentru madutapapusa):

Pai eu am fost la un magazin care personalizeaza lucruri si mi-au spus sa nu aduc eu perna ca perna iau de la ei, ca pot face doar pe un anumit material:X Si am luat o perna in forma de inima, Sincer ma ajuns foarte putin ma asteptam la mai mult avand in vedere ca perna am luat`o de la ei. Eu am dat 40 de lei:d Mai mult de 50 de lei nu te ajunge. Si chiar se meritalove struck

Fratele meu si-a personalizat pentru el si pentru iubita lui niste tricouri:X Pe fata la el scrie "I love my girlfriend Andreea" si la el."I love my boyfriend octavian" si o inima mare iar pe spate la el apare un omulet care sta in genunchi cu un buchet de flori si zboara petale de flori... iar la ea apare continuarealaughing) o fata care prinde petalele de flori...care zboara de la "el".love struck super draguthinking Ador chestile astea, avand in vedere ca sunt o fire romantica

Frumos.mersi.te pup

Tu cati ani ai? as vrea sa vorbesc cu cineva cand am probleme sau cand sunt fericita si nu stiu ma atasez foarte repede de oameni

Mie imi zicilaughingSi eu la fel sunt...ma atasez mult mult mult prea repede de oameniwhistling.Am 17 ani :* in curand 18laughing:*Pup daca vrei sa mai vb lasa`mi mesaj cu id tau.

| mimymimyutza a răspuns:

Eu nu m multa experienta dar ti-as recomanda sa spui ceva din inima ceva inocent si nu foarte siropos :3