| DudăMalefică a întrebat:

Hei.
Este ziua lui maica-mea luna viitoare si nu am idei ce cadou sa ii fac.
Bani? Nu mai am asa ceva deci nu-i pot cumpara nimic. Oricum de obicei ii faceam cadouri, ii confectionam.
Orice idee este binevenita >:

5 răspunsuri:
| cristi102 a răspuns:

O sa vina martie iai o floare o zambila sau ceva in ghiveci gestul conteaza

| TeooTeo a răspuns:

Fai o felicitare in care scrii te iubesc, economisteste bani sau imprumuta si i-ai un buchet de flori, adui micul dejun la pat love struck, inrameaza o poza cu voi doi...
succeslove struck

| whatevernvm a răspuns:

Nu cred ca e nevoie sa te complici...parintii nu prea sunt materialistihappy da-i o floare si spune-i ca o iubesti, din inimahappy eventual o floare la ghiveci ca tine mai multhappy app:la multi anihappy

| Stefana_6141 a răspuns:

O floare frumoasa(tradafir), o mica felicitare (se purtau felicitarile pe vremea dansei) si ii spui frumos ca i le daruiesti din tot sufletul tau. Va aprecia mult gestul daca o spui din tot sufletul si o imbratisezi.Si vorba aceea un trandafir face cat 1000 de cuvinte.Bafta!

| cat a răspuns:

Pune-ti imaginatia la treaba si confectioneaza-i o rama foto in care pui o fotografie care stii ca ii este draga mamei tale. Asta impreuna cu un pupic si o floare este un cadou ce va bucura orice parinte. Oricum o mama adevarata isi iubeste neconditionat copilul si nu conteaza valoarea in bani a unui cadou ci gestul.