Incearca sa faci ceva ce iti place sa faci, sa cauti un joc, sa cauti fii mereu pozitiva, sa cauti ceva care sa iti ocupi timpul mereu si sa nu te gandesti la trecut
Ganduri intruzive se numesc. Sunt acele ganduri pe care nu le poti controla si au o energie negativa incat in mintea ta apar scene in care faci rau cuiva desi tu nu iti doresti asta. Din ce spui tu ele se activau atunci cand erai enervata/agresata, asta era modalitatea creierului tau de a se descarca de situatia asta insa trebuie sa stii ca trebuie sa te controlezi incat sa nu ajungi la fapte, eu cel putin sper sa nu ajungi in fata faptului implinit sa omori un animalut sau sa faci rau altei persoane. Nu spun ca ai vreo problema de natura psihica ci mai degraba esti dominata de emotii negative pe care le poti trata.
Eu iti recomand sa faci sport, avea tata o vorba candva ca sportul e cel mai bun psiholog si tind sa cred ca avea dreptate. Prin practicarea unui sport elimini toate emotiile negative, te relaxezi, faci posibila coordonarea corpului cu mintea si te eliberezi de absolut orice stres, inveti sa fii echilibrat si sa iti controlezi impulsurile, paradoxal ti-as recomanda un sport de contact, ele sunt un medicament minune pentru agresivitate. Multa sanatate!
Cred ca daca era cu adevarat grav, toate aceste ganduri s-ar fi materializat pana acum.Insa, eu presupun ca nu poti rani nicio musca, asa ca nu te mai chinui singura cu trecutul.
E doar un mod prin care iti eliberezi frustarea, nu faci nimic gresit daca doar iti imaginezi lucruri, cati din noi nu ne-am imaginat cum facem rau altor persoane la un moment dat dar asta nu inseamna ca am si pus in practica, in mintea noastra nu e totul numai floricele pe campii.
Te-ai gindit vreodata sa faci ceva care sa te disciplineze si sa te ajute la autocontrol? De exemplu karate. Nu, nu e niciodata prea tirziu sa te apuci si nu, nu conteaza daca esti pitic, obez, ciung, sau ciclop.
Încearcă sa ți controlezi nervii, în fond toate traumele au fost depășite, trecutul a rămas în urma. Unele lucruri depind de tine altele nu. Poate dacă te ai împaca cu tot ce a fost, le lași sa se ducă poate ți ar face bine.