| Florentina9210 a întrebat:

Hei. Eu ma uit la Fenomene Stranii ( The Haunting ), si observ ca de cele mai multe ori, preotul invoca puterile ingerilor pentru a ii trimite pe demoni in iad din casele oamenilor, ma bucur ca de cele mai multe ori reusesc, insa sunt si cazuri, ca cel vazut azi noapte, cand dupa doua binecuvantari, tot nu au scapat de demon si au fost nevoiiti sa plece din casa.

Oare de ce?

cel mai bun raspuns primeste funda

54 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca demonul era mai puternic.
Poate nu e tocmai un preot caruia sa-i fie ascultate rugaciunile.

| Florentina9210 explică (pentru anonim_4396):

Sa stii ca preotii in ziua de azi, mai putini au har. Au chemat si un demonolog, si la fel, fara rezultat.

| Mayhem666 a răspuns:

Eu nu cred ca acele fenomene sunt adevarate, cu toate ca se presupune ca sunt facute dupa intamplari reale. Nu prea imi vine a crede asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Florentina9210):

Mai putini? Pai eu cred ca 90% din ei sunt degeaba, niste scarbe de oameni.

| RAY a răspuns:

Pentru ca sunt basme,daca cu adevarat ar exista asa ceva ar fi dovada ca exista viata de dincolo,sa fim seriosi cine nu ar baga miliarde de euro doar sa afle este ceva acolo? aceste case de multe ori sunt vechi si acele fenomene sunt naturale, inca nu sa gasit ceva care sa nu fie natural, te inteleg te pasioneaza asa ceva dar rational sunt basme si fantomele, demoni etc

multi castiga milioane de euro din astfe de afaceri, ce nu face omul pentru banii?

Acum, banul a ajuns sa ii domine pe toti. Si au uitat cum sa isi mai faca meseria cu drag.

anonim_4396

Cam asa, majoritatea se vand, majoritatea au un pret, niste ieftini.Si nu ma refer doar la preoti.

Hai sa o luam altfel, fara ban, faci ceva in ziua de azi? Nici la wc in piata nu te primesc. E normal ca oamenii sa manifeste o anumita ''placere'' pentru materialism, dar pe mine ma enerveaza, ca sunt unii care s ebat cu pumnii in piept ca ei nu au nevoie de bani ca sa fie fericiti. Pe bune? Atunci felia de paine pe care o mananci la masa, cum ai obtinut-o? Teoretic vorbind.

anonim_4396

Da,eu impart astea in 3 categorii.
Cand banul o doar o necesitate(adica cand il folosesti doar pentru ce ai nevoie).
Cand banul iti cumpara o parte din fericire (cand il folosesti luandu-ti chestii care nu ai nevoie neaparat de ele, dar iti plac, etc)
Cand banul devinde obsesie ( cand nu te multumesti niciodata si devii un animal pro.st,cand uiti de prieteni, cand te schimbi ca om intr-un om arogant doar ca ai bani, etc).

Nu neaparat, nu pot sa spun ca am bani multi dar nici saraca nu sunt, multumesc lui Dumnezeu. Insa, pe mine acest statut, nu m-a determinat sa imi las prietenii sau sa ii tratez cu o oarecare superioritate. Pot spune ca de unii am uitat, doar pentru ca mi-au facut rau, sau cel putin au vrut sa imi faca si i-am ''mirosit'' din start.
Dar vezi tu, ca nu doar sa ai ce sa pui pe masa e o ''necesitate'', mai trebuie sa mergi si la un restaurant, sau sa vizitezi un munte, o tara etc. Nu poti sa traiesti gen ''daca am ce sa mananc azi si sa beau, e bine''. Intotdeauna e loc de mai bine, din orice punct de vedere!

anonim_4396

Pai si eu ce zic aici?
E bine sa fii in primele doua categorii, nu in a 3-a.

| Florentina9210 explică (pentru Mayhem666):

In ziua de azi orice e posibil.

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Asa este. Omul face orice pentru bani! Dar uite ca dupa ce ma uit la episod, nu mai pot sa adorm. Ma gandesc la intamplarile acelea, ma afecteaza, insa nu ma pot opri sa le vizionez.

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Sunt basme, normal ca numai poti dormi pentru ca amigdala centrul frici o ia razna, si eu patesc asa ceva, pur simplu ratiunea nu poate invinge frica aia acele semnale venite din creierul nostru primitiv atunci constinta e afacetata de amigdala la greu, la fel si aceste persoane ele crezand avand o credinta chiar vad asa ceva ca in momentele alea numai ai o constinta rationala si una bazata pe emoti

http://psychcentral.com/......e-brain-2/

https://en.wikipedia.org/wiki/Limbic_system

http://www.psychologies.ro/......em-2141198

Da, si mai imi imaginez ca si cum ar fi la mine in casa, entitatea aceea.

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Macar stai singura in casa?

| Drimmero a răspuns:

Ma uitam si eu la asa ceva acum ani si ani, ma speriam, dar nu stiu ce sa zic. Sunt intre, sa cred sau nu in asa ceva. Acolo sunt documentare exclusiv despre demoni, un episod nu am vazut sa fie de vina vreo fantoma, doar demoni.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Asta asa este, dar totusi mi se par un pic cam exagerate, si eu ma uitam inainte, si imi placeau foarte mult, m-am uitat la o foarte mare parte din episoade, nu stiu daca au aparut altele noi, sau sunt cele vechi redifuzate.

| Deaad a răspuns:

Iubesc documentarul ala.

Cu ala am inceput eu sa fiu mare fan horror pe la 9-10 ani.

Imi amintesc ca dupa ce am vazut primul episod am avut o anxietate groaznica tipm de 3 zile.
Ma uitam mereu prin jur sa nu imi apara in fata vreun demon sau sa vad vreo fantoma de femeie batrana ca priveste din intuneric.

Si acum ma mai uit, chiar daca am vazut fiecare episod din fiecare sezon de cel putin 2 ori.

Pai dupa doua binecuvantari normal ca nu scapa de demon.
Dupa exorcizare se intampla asta de cele mai multe ori.

Oricum, ca realitate e panarama de documentar.
Orice isi da seama ca aia e o facatura nenorocita.

Dar eu ma uit la el ca la un film, nu prea il consider documentar, pentru ca are tot ce ii trebuie ca sa fie un adevarat serial horror.

Cu familia, dar tot imi era teama.

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Tu ca barbat te speriai? lol. Au mai fost si episoade cu fantome, dar putine, ce-i drept.

| ABCD122 a răspuns:

Ma tem sa ma uit laughing

| Florentina9210 explică (pentru Mayhem666):

Ru la cele vechi, cred ca m-am uitat de doua ori, de fiecare data cand le redifuza. Erau pe Discovery. Acum le vezi pe TLC. Si, de data aceasta sunt episoade noi.

| Florentina9210 explică (pentru ABCD122):

Ei na. Bagi o visinata. laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Barbat la 9-10 ani? Cam pe atunci imi pierdeam si eu timpul cu prostii de genul, pana mi-a intrat fotbalul in sange/

| Florentina9210 explică (pentru Deaad):

Da, dar cica este facut din experientele traite de oameni.
Pe mine, un episod m-a speriat rau. Era cu o femeie pe care a posedat-o un demon, avea o figura aia, de te speriai. Si de atunci, aleg cu grija episoadele la care ma uit. Daca vad ca e ceva mai sinistru, il schimb.

| Deaad a răspuns (pentru Florentina9210):

E aia care era un investigator in paranormal si l-a luat pe dracu dintr-o ferma ceva si pe la jumatatea filmului se uita la copilul ei foarte ciudat in masina?

Daca aia e, a fost unul dintre cele mai bune episoade.

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Https://www.youtube.com/watch?v=7hgkVF9xRSc Era cumva asta? =))))))))))

| Florentina9210 explică (pentru Deaad):

Da, ala. M-a speriat ingrozitor. Era o tipa blonda tunsa scurt.