| Anonima15243 a întrebat:

Hei kiss
Eu sunt timida de fel si as vrea sa scap de timiditate. Ma straduiesc sa nu mai fiu, dar tot nu reusesc asa ca m-am decis sa merg la psiholog. Oare chiar ma ajuta? Ma va face sa nu mai fiu timida?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Doar experientele te vor schimba, experienta personala

| AFR81 a răspuns:

Da, cu siguranta te va ajuta. Vei observa, de asemenea, ca dupa fiecare sedinta te va invalui o stare de bine. Nu te astepta, insa, sa fii spalata pe creier, sa iti schimbi personalitatea radical. Vei privi unele aspecte diferit si, cu siguranta, vei face progrese.
Un sfat pentru a avea mai multe sanse sa realizezi ceea ce ti-ai propus ar fi sa iti gasesti un psiholog care iti place tie ca om, unul cu care, la prima vedere, care poate fi simpla vizionare a unei poze de pe Facebook, sa consideri ca te vei putea intelege foarte bine.

| Demetrov a răspuns:

Si eu am fost timid, am reusit sa scap de timiditate descoperind muzica, persoane minunate, traind emotii, pe care nu le traim niciodata daca eram timid. Vezi tu, timiditatea e un de dezavantaj, cu timiditatea mori de foame. Eu am incercat de la psiholog pana la terapie de grup, nu au avut efectele benefice, efecte pe care le asteptam. Tin minte ca psihologul mi-a dat niste pastile cand eram mai mic ( tot cu timiditatea ) pastilele alea m-au facut un cadavru atunci, am slabit intr-o luna foarte mult, eram palid. Singurul lucru pe care il poti face este sa vorbesti in oglinda, cand vorbesti cu un om te uiti la el si stai drept. Daca vei scapa sau nu, depinde doar de tine.