| Alëxąndŕą a întrebat:

Hei fani Naruto nu cred ca Masashi pune finalul animeului in (shippuden) naruto vs sasuke cred ca pune sasuke vs sakura deoarece nu ne-am astepta si un fel de un pumn de al sakurei in nu stiu piept si scuipa sange pe ea (sasuke) o apoi sasuke, iar baga sabia in burta apoi descopera ca era o substituire si ataca un pumn de sus, dar sa fie acoperit cu o chakra alba si apoi sasuke sa foloseasca tehnica de convocare si apoi sakura sa cheme melcul ala care ii cheama tsunade si sa se lupte si sa moara amandoi si sa zica sasuke "ai devenit puternica foarte puternica" apoi sa ploua naruto sa vina naruto sa vada ca sakura moare si sasuke se recupereaza si sa incepa sa dea in el si sa zica Sobolanule ce iai facut am sa te distrug cu propri mei pumni si sa se enerveze incat sa se adune chakra vultpi si sa vina ermitul pervers (jiraya) Naruto nu vei castiga nimic asa! si sa observe ca sakura isi revina si vizualizati si voi nu eu

Răspuns Câştigător
| yomi666_2736 a răspuns:

Eu cred ca o lupta intre sakura si sasuke va avea totusi loc ca sa vada si sakura ce ticalos e dar nu prea cred ca naruto va putea vreodata sa renunte la promiunea facuta sakurei si chiar daca nu il va aduce inapoi pe sasuke totusi nu il va omora
ar fi frumos daca amandoi (naruto si sasuke)ar lupta impotriva lui madara uchiha si dupa ce castiga sa se priveasca ochi in ochi, sa se intorca spate in spate si naruto sa rosteasca ceva de genu,, Te voi aduce acasa, cu siguranta!" apoi sa plece fiecare pe calea lui
ar fi frumos dar nu asta vreau sa fie sfarsitul, sincer as vrea ca naruto sa nu se termine niciodata pentru. ca e prea frumos

2 răspunsuri:
| laurash_9338 a răspuns:

Nu cred ca va fi o lupta intre Sasuke si Sakura. Sakura nu are puterea de a se lupta cu Sasuke. Naruto vrea sa il aduca pe Sasuke acasa neaparat si nu ar lasa pe altcineva sa se lupte cu Sasuke si mai ales pe Sakura nu ar lasao pentru ca o iubeste. Daca te-ai fi uitat la toate episoadele ai fi descoperit ca nu este nicio sansa ca sa apara Jiraya.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap corect, nu are cum da apara jiraya dar las-o sa viseze frumos (din punctul ei de vedere e frumos din al meu nup ) bye