anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, hei, hei.
Aș aprecia enorm să aud câteva păreri constructive, dacă sunteți interesați să citiți.
Mersi fain happy

https://talkingwithmysoul.wordpress.com/? aff=45869

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E frumos, continua sa faci asta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O părere constructivă. Am citit și mi s-a făcut somn.

| gemeni6226 a răspuns:

Stilul tau de a scrie seamana izbitor cu stilul de a scrie a lui Irina Binder.Iti scrii emotiile care intr-un trecut erau negative dar in fine si-au gasit rezolvarea intr-un final frumos.Ai talent dar nu o sa intereseze masele pentru ca nu este nimic incitant scrierea ta este ca o apa linistita, e frumoasa dar nu tulbura pe nimeni.

| FreddieM a răspuns:

Cand am inceput sa citesc textul aveam impresia ca autorul este o persoana care si-a cam incheiat socotelile cu viata amara si plina de regrete pe care a avut-o, dar cand am descoperit reala varsta am ramas dezolat si contrariat.
O varsta atat de tanara si deja plina de regrete si cam deprimata.
Parerea mea e ca ideile tale incearca sa atraga cititorul spre o latura exclusiv personala a vietii tale care ii indeparteaza interesul de a continua lectura tocmai ca ideile afisate nu trimit la o filozofare, nu zic universala dar cat de cat cu tente comune in universul existential. De exemplu daca eu sunt o persoana fericita, multumita de tot si de,, Azi" de ce as citi ceva ce ma deprima si nu-mi transmite ceva ce ma incarca pozitiv?
Asta am constatat din ce am citit dar din pacate nu am citit tot, continutul gandurilor tale nu mi-a trezit acel interes ca sa pot continua lectura desi citesc orice, chiar si informatiile de pe hartia igienica cand stau la baie.
In plus nu sunt literat ca sa consideri parerile mele corecte, deci scuze daca nu sunt ceea ce asteptai.

| sadrian46 a răspuns (pentru FreddieM):

Desi citesc orice, chiar si informatiile de pe hartia igienica cand stau la baie.
Mi-ai dat o idee genială. Să îmi public Opera Magna pe suluri de hârtie igienică. Sugerez fabricii să adauge un ban, diviziune a Leului, pentru mine la fiecare sul vândut. Așa că, la revedere la tine pe tron!

| FreddieM a răspuns (pentru sadrian46):

Dar in cazul asta o sa trebuiasca sa ma sterg cu ziare, ca o sa-mi fac o biblioteca cu suluri de hartie pentru o opera asa de pretioasa.laughing
Stima

| xeum a răspuns:

Nimic nou, mai bine citesc o carte de bucate decat sa-ti citesc prostiile