Bunicul.
Bunicul meu a fost un om curajos si cu frica de Dumnezeu.Nu a plans niciodata si pana si la batranete se vedea cat de macho era in tinerete.La batranete inca i se mai vedeau trasaturile de barbat adevarat.A muncit toata viata si niciodata nu s-a plans din cauza asta. Si acum imi amintesc cum statea pe micul lui scaunel drept si fumand din tigara.
Sper ca te-am ajutat!
Hm...
Bunica. (titlu )
Stateam in casa cea veche a bunicilor si dintr-o data mi-a venit in minte bunica mea.
Era gratioasa si avea o fire atat de blanda...Mereu ma ingrijea-imi era ca o mama.Era atat de frumoasa si inca i se mai vedeau trasaturile din tinerete-o frumusete.
Privind-o uneori,mi se parea ca este o fiinta din basme,ca parca a descoperit secretul "tineretii fara batranete",si asta,in primul rand datorita zambetului ei cald,ce-i lumina chipul intr-un mod cu totul special. Fata ei refuza parca sa se supuna trecerii timpului,nu era brazdata de riduri adanci asa cum citeam eu ca ar trebui sa fie de la o vreme incolo.
Trupul ei ramasese zvelt,spatele drept,si miscarile tineresti, desi avea aproape saptezeci de ani.
Mi-as dori si eu sa fiu ca bunica mea si cred ca voi reusi,fiindca am crescut langa ea si nu a uitat sa-mi dezvaluie,clipa de clipa,din taina frumusetii ei netrecatoare,iar eu v-o spun si voua,desi sunt sigura ca "bunica" exista in viata fiecaruia dintre voi si ca v-a destainuit ca frumusetea cine din bunatate, din grija noastra ca toti cei care ne inconjoara sa fie fericiti, din faptul ca nu am uitat sa-i lasam zambetului dreptul lui firesc de a ne insenina chipul.
Asa ca, uneori sunt trista ca nu mai este, si imi este dor de ea si de felul ei de a fi.Imi va fi neconditionata mea ocrotitoare .Te iubesc bunico.
Eu am pus la trecut pentru. ca a mea a murit .dar daca a ta nu, poti pune compunerea la prezent . Pupici si bafta la scoala!
Doreen Virtue.E o persoana care poate face ce alti nu pot.Mereu in viata a crezut in proprile ei forte ca sa ajunga
ce e acum.
http://mysticway.bravehost.com/DoreenVirtue.htm
Eu il urmez ca model pe verisorul meu Vali ( este asa un fel de filozof ), este un model bun pentu mine are vreo 20 si ceva de ani eu am 13, dar il simt aproape ca pe un frate. ♥