anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Imi puteti da un sfat sau sa imi explicati motivul pentru care ma simt asa? Am o stare molesitoare, parca as visa.Noaptea am cosmaruri cam sadice si am o frica (nu stiu de ce).Ajutati.ma va rog.eu sunt o fire vesela si optimista si credincioasa.Din ce motiv se intamla asta? am 14 ani

Răspuns Câştigător
| Coloringthevoid a răspuns:

Este doar o perioada.Asta o sa treaca cu timpul.Cosmarurile intr-un vis pot reprezenta nesiguranta pe sine.Invata sa iti controlezi emotile si nu o sa mai ai probleme ca astea.

| anonim_4396 explică (pentru Coloringthevoid):

Multumesc pentru raspuns!

13 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Poți fii și veselă și optimistă și credincioasă dar și sadică în același timp. Poate așa ești tu, sadică.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

In primul rand nu sunt eu sadica, am vise sadice! In al doilea rand, am zis ca sunt cosmaruri adica nu imi plac si nici nu ma bucur ca le am.Cum as putea sa fiu sadica daca cosmarurile acelea sadice ma sperie.Si eu nu am mai auzit om credincios sadic.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Acele coșmaruri sunt creația minții tale deci e cel mai posibil să fii dar tu negi asta, dacă negi nu înseamnă că nu ești. Nu știu ce ai auzit tu dar nu tu alegi cum să fii, sunt sigur că sunt și creștini sadici dar neagă asta ori conștient ori inconștient(ca tine). E cum ți-ar plăcea să practici volei dar volei e interzis în comunitatea în care te afli deci vei zice că de fapt nu îți place deoarece te simți parte din acea comunitate.
Sau poate doar te-ai uitat la prea multe filme de genul și mintea proiectează cam ceea ce a văzut, dacă nu e doar produsul imaginației tale deci sunt lucruri la nivel subconștient iar subconștientul îți proiectează acele imagini dintr-un motiv anume.

Ma mai uit uneori la filme horror.Crezi ca sunt sadica daca ajut oamenii in suferinta si cumpar mancare la saraci?

Off, nu ai înțeles. Sadismul nu are neapărate legătură cu ajutorarea. Poți să ajuți datorită spiritului tău creștin dar în același timp să îți placă lucrurile sadice datorită felului în care ești. Oamenii sadici nu sunt neapărat răi. Nu am zis că e neapărat cazul tău doar am zis că e o cauză a acelor vise. Ție probabil îți plac filmele horror, e de ajuns să îți placă lucrurile sadice ca să fii considerată sadică, nu să le și faci.

Cum imi pot da seama daca sunt sadica? Adica nimeni din prietenii mei sau din familie nu ma considera asa, eu sunt pruetenoasa si nu fac rau nimanui.

Te mai uiți al filme horror și din alea mai dure puțin și ori te dezgustă și sperie ori îți plac. Nu trebuie să faci rău ca să îți placă.

Ma sperie dar nu ma uit la filme horror gen oameni chinuiti sau chestii din astea.filme horror gen supernatural

Aham, și eu le prefer pe acelea mai mult. Câți ani ai?

15.Tu?

Ești destul de mică mai ai ceva timp până să te mai descoperi și probabil te vei mai schimba și vei vedea altfel lucrurile. Până atunci nu îți prea bate capul cu asta, e doar un vis, oricine mai are coșmaruri. Vârsta mea nu cred că are importanță.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Până și cel mai inocent și bun copil e predispus schimbării dar e predispus acelei schimbări atâta cât îi permite natura sa umană, unii nu se descoperă niciodată pe deplin.