| nicko a întrebat:

Hei! In mod normal m-as culca dar parintii nu sunt acasa noaptea asta si nu vreau sa dorm, ma simt mai in siguranta treaza.Deci ma plictisesc..sormea mai mica doarme si nu pot canta,nu mai gasesc nimic interesant pe net,asadar cine are chef de vorba, sau are ceva interesant de aratat?!

Răspuns Câştigător
| Denis777 a răspuns:

Pai te poti uita la filme online pe cinemaxx(cu doi de x nu cu trei)citesti o carte, bei 5 cafele, joci carti pe dezbracate singura, faci spiritism, citesti ceva pe secretele lui lovendal, vorbesti pe mess(id meu:edy9831),o desenezi pe sora ta,te gandesti la viitor,iti cauti un iubit,iei ceva sa rontai, faci sport, dansezi, bagi laserul in ochi la vecini, terorizezi o baba, etc.

6 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Păi uită-te la un film, fă-ţi o listă cu rechizitele necesare pentru pentru şcoală(poate sună plictisitor dar eu iubesc cumpărăturile si pregătirile dinainte de şcoalălaughing )Ascultă muzică, citeşte ceva, mai ajută nişte oameni pe TPU...Şi bănuiesc că ştii deja de acest site dar 9gag.com e destul de tare, poţi să pierzi cât timp vrei pe ellaughing

| Woodenpints91 a răspuns:

Uite că am ajuns s-o văd şi pe asta. În secolul 21, înconjurat de o mulţime de chestii făcute special pentru a nu se plictisi omul, acesta preferă să se plictisească. Printre sute de mii de gb cu muzică/filme/jocuri/chestii interesante oferite gratis de internet, omul se plictiseşte. Cu minim 50 de posturi TV, omul se plictiseşte. Cu prietenii la o distanţă de o singură apăsaere de buton, omul e plictiseşte.
Am ajuns la o concluzie. Doar oamenii extrem de plictisitori se pot plictisi, în ziua de astăzi.
Dacă trăiai acum 100 de ani, într-un sat fără curent, unde cel mai interesant lucru pe care puteai să-l faci era să te duci cu vaca la păscut, şi să arunci cu pietre în apă, atunci ce-ai fi făcut? Mureai (la propriu) de plictiseală?
V-aţi născut plictisiţi şi aşa meritaţi să rămâneţi.

| nicko explică (pentru Woodenpints91):

Cam rautacios raspunsul, Ms oricum, am pus intrebarea in ideea ca voi primi diferite site-uri sau filmulete funny.Nu ma plictisesc deloc in general sunt o persoana(eleva) foarte activa.Dar asa sunt oamenii, te judeca imediat.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru nicko):

Deci nu te plictiseai, dar voiai să caute alţii în locul tău, chestii interesante.
Răspunsul nu este răutăcios. Nu te cunoc, deci nu prea-mi pasă de existenţă sau preocupările tale. Eu doar am spus ce am gândesc, în legătură cu situaţia asta.

| lovitddefulger a răspuns:

Daca esti stresata vino sa-ti fac un masaj.
http://www.youtube.com/watch?v=598IdFlOXcQ

| nicko explică (pentru lovitddefulger):

Mda...motanul ala pare foarte plictisit rolling on the floor