Ai scris ok, dar eu nu înțeleg anumite aspecte.Ai vorbit de prietenie, pupat, gelozie etc.
Ce fel de relatii ai tu cu cei din jur, sau ce fel de ralatii vei tu cu cei din jur?
Din ce spui acolo consider că datorită bullying-ului te-ai închis în tine, ti-ai creat un fel de scut protector pe care îl pui de fiecare dată când interacționezi social cu cineva. Cel mai recomandat ar fi să cauți consilierea unui psiholog sau psihoterapeut bun, să te descarci. El te va ajuta sa treci peste traumele trecutului.
Nu cred ca sunt in masura sa iti raspund dar totusi o fac.
Invata din întâmplările tale sa citesti omul de langa tine.
Intrdevar singurătatea este grea stiu sentimentul, dar pentru că nu esti inteles nu trebuie sa disperi
Mai bine cauta sa ai cunostinte decât prieteni.
In principiu cei noi veniti se gandesc ca daca se vor imprieteni cu tine, ceilalți din colectiv ii vor trata asa cum te trateaza ei pe tine.
Asa ca nu vor vrea sa iti fie prieteni.
Cel mai bun sfat posibil este sa vorbești cu părinți tăi si explica-le situatia.
Cerele ca din anul urmator sa te mute la o alta școală, acolo nu vei fi cunoscut si iti vei face prieteni adevărați.
Si ca supliment cere sa vorbești cu pshihologul scoli daca are asa ceva.
Nu cauta cu tot dinadinsul sa te bagi pe sub pilea lor ca sa iti fie prieteni.
Vorbește cu părinții tăi cel mai bine, te va ajuta foarte mult asta, nu mai tine in tine.
Spor