| OctavianSps a întrebat:

Hei! Karma chiar e reala? Adica eu cred ca ma pedepseste incontinuu si imi intoarce lucrurile impotriva mea. Acum cateva luni am respins o fata dar nu intr-un mod urat ci cu explicatii si argumente de ce nu putem fi impreuna, iar acum sunt in exact aceeasi pozitie cu o fata de care sunt indragostit... totul e real, ce ar trebui sa fac sa echilibrez karma?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

De ce sa-i ceara scuze?
Daca vine una la tine si nu iti place de ea si refuzi inseamna ca i-ai facut rău sau cum? Daca ai spune da la tot, ai trăii viaţa altora, unde ai ajunge?
Decat sa te bagi cu cineva in relaţie de care nu-ti place mai bine stai in banca ta, asa o sa suferi tu, mai bine sa sufere altul decât tu... Whatever.
Daca i-ar cere scuze ar fi ceva gen: Scuze ca nu imi place de tine. Aici scuzele nu isi au loc pentru ca nu a gresit, nu iti inteleg logica

8 răspunsuri:
| Dezsi_Pavel_2003 a răspuns:

Da, se zice ca Karma este reala, faci rau si il primesti inapoi. Eu zic ca rezolvarea ar fi sa iti ceri scuza persoanei cui i-ai facut rau sincer si poate va fi o schimbare.

| RoCkKiD a răspuns:

Te pocaiesti si tii post + canoanele de rigoare. Daca esti asa de increzator in karma trebuie sa crezi si restul prostiilor autohtone.

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să nu mai dai vina pe karma și să accepți situația.
Nu întotdeauna obținem ce vrem. Uneori trebuie să acceptăm și eșecurile.

| EduardPeTPU a răspuns:

Nu, evident ca nu e reala, esti tu paranoic

| DorelExpertu a răspuns:

Daca karma nu se fu. cu tine, inseamna ca nu-i reala.
Da-i papucii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una cred in chestia asta cu "karma". Oamenii care mi-au facut rau au avut parte de lucruri si mai rele (nu ca m-aș bucura sau ceva laughing ).
Uneori lucrurile rele pe care le facem se intorc.
In legatura cu fata aia- nu poti sa obtii mereu ce iti doresti. Asta nu tine tocmai de "karma".

| Violleta2022 a răspuns:

Da, karma exista si-ti plateste cu aceeasi moneda!
Cum o poti schimba?
Simplu, alegi sa faci numai lucurui bune si pozitive si totul se schimba in bine la tine.
Nu, chiar nu glumesc, este purul adeavar. De altfel, ai simtit-o pe propria-ti piele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic. Lucrurile se vor echilibra singure. Nu e vina ta ca ai respins-o, pentru ca pana la urma nu putem fi cu o persoana care nu ne atrage.