| BuddyBreakThough a întrebat:

Hei lume! Deci.sa va povestesc pe scurt : am avut si eu din clasa 1 pana in a 4 o, prietena, care ma folosea incontinuu...imi spunea cat de mult se bucura ca suntem prietene etc. dar ea avea o BF iar eu eram pentru ea ca un asa zis sfatuitor care o insotea mereu oriunde mergea. faza era ca eu tineam asa de mult la ea incat nu mi-am dat seama in ce hal ma folosea. cand dormeam la ea ne distram f bine si ne simteam bine. apoi, la scoala eu nu existam doar cand ea era certata cu acea fata sau cand respectiva lipsea...acum sunt a8a iar ieri m-am intalnit cu ea si parea ff entuziasmata. pana cand langa ea a aparut fostul meu prieten care a sarutato si i-a facut declaratii de dragoste. ea mia chitat un zambet pe care nu am stiut cum sal interpretez. dupa ce fustu' meu a plecat, a mi-a spus ca vrea sa ne intalnim la film saptamana urmatoare. sa accept sau nu?

Răspuns Câştigător
| SoundPhatCom a răspuns:

Mie mi se pare ca fata aceea era o asa zisa 'scrofitza'. Mai bine refuza invitatia ei si explica-i dc deoarece poate iar o sa te foloseasca. Iar pentru ca nu ti-ai dat seama de lucrul ce-l facea.nu-i streeswinking si eu am fost in aceeasi situatie.Ah.si in legatura cu ea si fostul tau : daca mai simti ceva pentru el nu-i arata ei, iar daca nu incearca sai arati ca se insala si ca nu-ti face in ciuda cu nimic. Succes :*:* fundita? puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| papucicu a răspuns:

Nu, pentru ca se joaca cu tine. probabil si-a dat seama ca o placi si d'aia se poarta asa. daca o s-o ignori sigur o sa vina ea dupa tine

| Leocerba a răspuns:

Daca filmul e "Water for Elephants " te duci degeaba ca nu va lasa sa cumparati bilet decat daca aveti peste 15 ani.
In rest, nu vad cum te-ar putea ea "folosi" daca iesi sa vezi un film... poate doar daca iti sugereaza sa-i cumperi Cola din banii tai? ei bine,asta sa nu accepti,BuddyBreakThough! PANA AICI!
Cat despre fostul tau prieten,hmmm, il ai in gestiune,e proprietatea ta, sau ce?
Inca un sfat: daca va duceti la "Piratii din Caraibe" vezi ca aia foarte foarte machiati,cu parul lung si cu accesorii sunt totusi barbatii.(nici nu vreau sa ma gandesc la Johnny Deep intr-o posibila continuare,cum el e mai micut,asa, si cum politica filmului este sa-l dea cu din ce in ce mai mult creion dermatograf, la partea a 5-a nu vor mai avea unde sa-i traga o linie in plus, asa e de boit).

| Leocerba a răspuns:

Hăăă? deci ala negru de pe ochi nu e creion dermatograf, e jeg de pirat? si ala rosu de la chept nu-i sange, e Ketchup? iar...nu,asta nu intreb, ca nu-i frumos.
BuddyBreakThough, du-te la film dar vezi ca viata bate filmul!

| fluturas a răspuns:

Eu in locul tau m-as juca eu un pic cu ea laughing
sincer big grin, as iesi la film, m-as distra, nu are cum sa te foloseasca doar dintr-o iesire la cinemawinking, deci accepta
acum macar stii cum e si nu o mai lasi sa te foloseascawinking, oricum poate s-a mai schimbat

| Emena a răspuns:

Da,spune-i ca o sa intalniti la un film.O poti lasa balta sau sa te duci sa o intrebi de ce se comporta asa.