Incearca sa te eliberezi de gandurile astea ..treci peste si tu compoartate frumos cu ei
Să-ți revizuiești și tu comportamentul, probabil este o problemă și la tine.
Cel mai bine ar fi să-i ignori și să nu-ți pese.
O zi frumoasă!
Pai frate, de ce sa mori? Mai bine sa moara ei -.-'
Gaseste-ti alti prieteni, citeste o carte, intra pe un chat, daca stii bine engleza intra peomegle ..etc
Poti vorbi cu noi, useri TPU,
SPer ca te.am ajutat.
Bună .
N-ai niciun motiv să mori, așa e viața, are părți bune, dar și părți rele.
Dar de ce se comportă urât cu tine? Dacă tu te comporți frumos, iar ceilalți nu fac la fel înseamnă ca n-au educație și cel mai bine ar fi să-i ignori.
Poți să asculți muzică, pentru mine e cel mai bun „medicament". Poți să ieși cu prietenii sau orice te face să fii fericită. :*
Crede-mă că nu merită să mori, viața e frumoasă, chiar dacă mai are și părți rele, încearcă să treci peste ele.
Pa, pa .
Bună.
Mai dă-i d..., da?
Ce tot pui la suflet toate porcăriile?
Învață să-ți alege niște prieteni de calibru.
Baftă.
La mulți ani!
Pa, pa.
Încearcă să gândeşti mai pozitiv, ignorăi pe cei care ţi se par că au un comportament neadecvat, ai încredere în tine însăţi şi bazează-te pe părerea ta despre tine şi fă abstracţie de răutăţile respectivilor.
Fiecare om are problemele sale, de multe ori ai impresia ca oamenii sunt suparati pe tine, cand de fapt sunt suparati pe ei insisi si au si eu neputintele lor.Deci nu mai baga in seama toate figurile oamenilor din jurul tau, gandeste-te ca, daca renunti acum, inseamna ca ai pierdut si cei care s-au purtat urat cu tine au "castigat".In loc sa lasi asta sa te doboare, lupta in continuare si te va face mai puternica!
Buna!
Nu fi trista...
Nu merita nimic pe lumea asta pentru care sa te intristezi. Intristeaza-te cand vezi oameni ce nu se pot misca, care putrezesc pur si simplu de vii..sunt multe cazuri.
Pana la urma,vorba lui @Legiuitoarea:
"Mai dă-i d..., da?
Ce tot pui la suflet toate porcăriile?"
Este bine sa fii indiferenta,nu te mai gandi,asa e lumea din ziua de azi,mie personal mi-e scarba de lumea in care traiesc,nu am pe nimeni care sa ma ajute la bine si la greu,vai si amar de lumea in care traim.
Dar asta este,suntem pe pamant,se pare ca trebuie sa suferim, n-avem incotro.
Si mie imi vine cateodata sa urlu, dar n-am ce face, nu pot schimba eu lumea asta, doar Dumnezeu.
La multi ani!
Te pup!
Cei care fac misto nu is importanti iar cei importanti nu se poarta urat cu tine.Nu spun sa ai incredere si in cei ce se abtin sa se poarte urat ca nu se stie niciodata ce se ascunde.Incearca sa iti gasesti prieteni de aceeasi valoare ca si tine.Si nu ii baga in seama si fii recunoscator ca nu esti ca ei.
Cate mesaje de consolare.
hmm, dar te-ai gandit vreodata ca primesti ceea ce oferi? era un proverb din batrani: "bine faci bine gasesti", am trait suficient sa-ti spun cata dreptate poate fi in acele cuvinte.